Zienky prosim mate niektora skusenosti s chemickym peelingom? a ak ano s ktorym ,su aj varianty na doma a neviem ci sa dat touto cestou alebo ist k odbornicke nie kozmeticke Aj ked financne neviem ci by som to mohla hned realizovat- myslim odbornicku. Nemam hlboke jazvy len flaky po vyrazkach, rozsirene pory, ktore sa mi velmi upchavaju a je to nekonecny pribeh. Skusala som kadeco teraz mam to mydlo s aktivnym uhlim je to lepsie ale ziadna slava :( A chcem mat peknu plet, mam ju problematicku ako som vysadila hak pred 7 rokmi. Skusala som snad vsetko aj kozmeticku aj koznu aj kremy, cistiace kury. V lete je to lepsie, ale nie o moc poradite mi ? dakujem
@kurciatko23 a v akom casovom rozmedzi sa chodi ja jednotlive sedenia? dakujem za nazor, ja tiez teraz v zime by som to rada absolvovala nech v lete nemusim pouzivat make up 😉
uz si to presne nepamatam, ale asi raz za mesiac
@kurciatko23 dakujem
Mala som malicke jazvicky po akne, ked som sa isla vydavat, chodila som cez zimu na chem.peeling a v lete som sa vzdavala ako princezna......fakt parada, doma by som to neskusala, chodlia som ku kozmenticke, stalo sedenie asi 30e, bola som tam 4-5 krat, trosicka to stipe, make up som si mohla dat az na druhy den, ziadne obmedzenia....aj teraz a chystam, lebo po 2 porode mi ostali pig.skvrny