Ahojte prosím vás tie ktoré užívate cbd pomohlo vám? Pozerám po ňom už dlho keďže mám silné úzkosti kvôli problémom ktoré nás postretli nespim uz niekoľko mesiacov 😞 pomohlo vám aj v tomto?
@vladema2610 a podotýkam dlhšie vydržia. 🙃🙂
@cocolino234 môžem sa opýtať existuje nejaká účinná cbd masť alebo olej na kĺby?
@cocolino234 ta to ze vám pomohol takýto neznamená ze pomôže aj jej, čítajte že ako dlho ma ona ťažkosti zo spánkom, a do CBD sa význam nakoľko som spolupracovala z viacerými značkami CBD, a niektoré sa vôbec neosvedčili. Lebo nieje extrakt ako extrakt. Krásny den
@cocolino234 a po dalsie nehovorím o syntetických liekoch v lekárňach ;)
@cocolino234 🙉🙉🙈🙈👌👌 ako úplne úbohé je tu riešiť ako píšem, a po dalsie neviem o akých 100% prírodných liekoch tu splietate, keď sama som to nenapísala, a CBD ne odstraňuje úzkosť 👌😉 keď prestanete užívať CBD hneď budete s5 v tom co ste bola, čiže nechápem ocom tu vy píšete.
dávame dcére... žeby bol z toho nejaký úžitok sa mi nezdá...tiež nechápem prečo je tento produkt toľko ospevovaný... 😉
na spánok skús Dospinox - volnopredajný liek stojí cca 10 e... je vhodný aj pre deti, nakoľko nám to doporučila detská lekárka...
@vladema2610 pokým sa zvolí správne CBD a správne dávkovanie je to vrie vhodné na rôznorodé problémy. CBD pracujem s endokanabinoidným systémom v našom tele a udržiava homeostázu. Ono nemá vyliečiť ale nastoliť rovnováhu takto pracuje. Ja bola najskôr iba užívateľom prešla som štyrmi dokopy to trvalo rok kým som si našla vhodné. Potom som to začala študovať pretože som chcela poskytnúť ľuďom viac informácii aj o tom prečo to volajú "všeliek", a veru nie je to len tak kúpiť si CBD. Teraz som začala aj distribuovať zo švajčiarska pretože pre mňa je to jednoduchšie ako si vyrábať a hlavne mne oleje nepracujú ako by som chcela.
@cocolino234 úplne so všetkým súhlasím, a obdivujem aj to že si vyrábaš vlastné.
@cocolino234 prosim ta po akej dobe uzivania si videla zlepsenie? Tiez mavam neprijemne pocity na hrudi, uzkosti..... cbd uzivam 3 tyzdne...
mne pomaha cb cko, kupujem si s melatoninom od vitariana mam lepsi spanok davam si to pod jazyk pred spanim
@karima512 ahoj, môžeš mi trochu priblížiť, aký výrobok konkrétne používaš? Mám problém so spánkom, budím sa vždy veľmi skoro a už skoro nespím. Užívam asi tri týždne CBD kvapky na spánok zo zelenazeme, extra silné a už vyše týždňa 5 kvapiek, výsledok žiadny 😔
@vladema2610 k CBD sa už vyjadrovať nechcem za dráhy peniaz malo muziky dajme tomu ze keď si kúpime z extraktom 20-30% tak áno pomôže, ale dajú sa kúpiť na spánok aj iné dostupné veci v lekárni ktoré sú cenovo výhodnejšie a kvalitnejšie 🙂