Skusenosti s astmou,prevažne alergicka ?
Habadej
Syn ju ma už pol roka a je mu stale rovnako ... berie spreje ,lieky ..a stale to piskanie na priedusškach
astma je zapal v tele na prieduskach, plucach. mne sa casom zhorsuje. a zaberaju len lieky, spreje, posilnit imunitu pri chorobe zasadne zhorseny stav
@nata97 astma je chronicky zápal priedušiek. Je dôležité mat dobrého lekára, ktorý nastaví správnu liecbu. Ja mám obdobia, že nemusím brat žiadne lieky a potom take, kedy ich musím nasadiť. Vyliečiť dá úplne nedá, ale dá sa stabilizovať tak, že neovplyvňuje moc život. Mne naozaj pomohla až lekárka v ba. Dochadzam za nou 150km, ale dr predtým nebola schopná mi nastaviť vhodnú liecbu. Brala som stále iné a stále viac liekov s stále mi bolo horsie.
@nata97 ja mam astmu fakt od malinka,cele detstvo takmer v nemocnici,kazda choroba mi sadla na priedusky,vseliake druhy sprejov a liekov. Po 17tke akoby utalo. Nemavam takmer v9bec zachbaty,ked je jar a jesen sa stane,ze raz za mesiac,ked beham sa rychlejsie zadycham,ale to je aj kondickou. Da sa z toho vyrast tak,ze neovplyvnuje moc zivot. Teraz uz spreje ani neberiem pravidelne,len v pripade potrebu,spyrometria sa mi nezhorsuje,ale zas ani nezlepsuje. No uz ani nejak nepiskam,iba ked som viac chora,ale uz ani to nebyva casto,naposledy som mala chytene priedusky asi pred 4rokmi.
@rebekamarcusko tak mi sme zatial v nemocnici neboli chvala bohu,ale je to taške s nim kedže syn ma aj dosť nadvahu tak sa mu oveľa tašie dycha plus na veľa veci je alergicky. 🙂
@lucia147852 tak s tou doktorkou je pravda rozmišlam že mu ju tieš zmenim ..ma veľmy zly pristup k detom a je velmy sprosta .. 🙂
ano