Ahojte všetci, máte niekto skúsenosti s plastickou operáciou? Ja vážne premýšľam o úprave pŕs. Po narodení dcérky a následnom dojčení sa mi zmenil ich stav a vyzerajú otrasne ako vlajky za bezvetria. Podeľte sa prosím so svojimi skúsenosťami s plastikou a najmä pooperačnými výsledkami a liečením. Ďakujem veľmi pekne.
@mickao Ahoj, prosim ta mozes mi o tej modelacii nieco napisat? ako dlho si bola v nemocnici,je to v celkovej narkoze,pocity po? atd... pretoze uz dlhsie nadtym rozmyslam, lebo u mna je to katastrofa, presne tak ako pise polackaaa, ze vlajky bez vetria 😀 ale zaroven aj ☹ Znama bola na tom ale akoze o tom neviem, tak sa jej nemozem na to spytat, proste to taji. Ale viem, ze ona mala strasne male prsia a je po 2detoch, a po tej modulacii vyzera super, ani poriadnu podpiru nemusi nosit. U mna nehrozia silikony, na toto ma nikto neprehovori, ale ta modulacia vyzera super, je to vlastne to, ze nic ziaden implantant mi nedaju, proste moje krasne vlajky 😎 mi akoze vydvihnu a budu pekne ako pred otehotnenim? 😎
@mickao noo pozrela som si par obrazkov a co ja viem, samozrejme ze na niektorych to vyzera perfektne a niektore nie. Mne staci nech su take krasne ako boli pred tehotenstvom,ja som bola max spokojna, ani teraz to neni nejako sialene strasne,proste vytahane od kojenia 🙂 Ak uz nebudem mat druhe babo tak urcite na to pojdem. A nesuhlasim, ze sa modelaciou trosku akoze nezvacsia. Zvacsia, pretoze sa pekne zdvihnu a uz hned to posobi ze su vacsie. Aj ked ja nechcem aby boli vacsie. Pozrela som si v googli nejake fotky a jasne na nich vidno,ze si ako keby vacsie ale to je tym , ze su vydvihnute. Ak sa to tu da, tak dam tu foto co som popozerala.
myslim, ze je to poriadny rozdiel. Aj tie zenske musia byt urcite spokojne.
Tie fotky vyzeraju naozaj dobre
Ahojte, som tu nova a chcela by som pocut Vas nazor. Dlhe roky sa chystam na operaciu, kde by mi s modelaciou a so silikonmi zmenili prsia. Bola som na konzultacii a mam uz aj termin. Ale teraz vaham,ci by som nepotrebovala mensie silikony. Mam 175 cm vysku,65 kg,siroke boky,dlhy trup a doktor mi navrhol 350 ml-ove gulate silikony. Mam jednotky a trochu ovisnute. Co si o tom myslite?
Ako pekne si to popísala, ale takto sa to celkom zle posudzuje…Ale zase na druhú stranu si vravím, že doktorovi čo ti veľkosť navrhol asi prešlo pod rukami viac pŕs, tak asi vie o čom hovorí. Mala som nejakú predstavu, ale najlepšie mi poradil doktor z yes visage, za ktorým som přišla s tým, že by som chcela guľatý tvar. Ale po vyskúšaní roznych sizeru sme sa zhodli, že dáme kvapkovitý, ktorý by mal čo najviac napodobniť prirodzený vzhľad, ktorý som chcela. Takže by som to asi fakt nechala na ňom, čo ti doporučí.
Ahojte žienky, tiež ma na 100% čaká operácia prs, zmenšienie, po deťoch- veď vieme.... Len ja sa obávam tej bolesti, rany, hojenia, predsalen je to dosť velka operácia. Mali ste veľké bolesti?
tuto operaciu mam za sebou a mam krasne 4 prsia. Bolí to, ano. Ale videla som tam na stojanku nejaky letak ohladom niecoho, už neviem čoho, obsahuje to analgetika a uvolnuje od bolesti. Len u neviem čo presne to bolo
Kočky, som 8dní po uprave so zvacsenin.
Priznam. Mam vysoky prah bolesti,ale toto bolo priliz aj na mnna. Verim ze si raz poviem ze to stalo za to. Prsia su krasne to ano. A snad vacsie bolesti ako samotne bolesti prs su tie z chrbtice.oh!!! Prebdene noci!
Dnes som 1.x mohla sprchovat bez podprsenky a nezvladla som to. Ten pocit ze nemate podporu😀 je zvlastny a prislo mi naozaj zle. Musela som sa obliect do podprdy ihned. Ale v tomto som to cela ja. Citlivka.
Kazdy den budem trenovat😀aby som to zvladla bez.
@gab_riella sku sa spytat svojho lekara alebo v lekarni sa opytaj na pumpicku, ktora sa dava prave po operacii od bolesti, cieli presne na miesto kde vznika bolest a mozes sa potom v podstate hybat, sprchovat atd. Nehrozia tie obrovske bolesti ako tu popisuju baby 🙂
o pumpičke som tiež počula, ale bolo to v suvislosti s cisarskym rezom. Dá sa teda použit i po inej operacii?
da sa použit aj po plastike prsnikov?