Mate niekto skúsenosti s kefkami Philips Sonicare? Chcem kúpiť sebe aj manželovi a počuli sme samé Chváli.. Konkrétne sa chcem spýtať na tu na fotke ale prijmem aj iné rady 🙂
@svetlusb my sme si kupili ako vianocny datcek s manzelom... pouzivame ich cca tri tyzdne a za mna zatial super...
Manzel prisiel povodne s elektrickou od oral b, ale tak som ho presvedcila na sonicku... Mame len uplny zakladny model, lebo sme usudili, ze tak ci tak casom budeme pouzivat jeden zakladny rezim - max 2... Viac urcite nie.... Na zaciatku je.to divny pocit, ale po par dnoch si na to zvyknes a je to fajn...
@svetlusb https://www.nazuby.eu/philips-sonicare-easyclea...
Mame tieto...
Ja s touto nie som velmi spokojna, nejako mam pocit ze mi dostatocne nevycisti zuby tymi vibraciami. Oral B je podla mna o 100% lepsia ako toto, tam sa tie stetinky krutia cim vlastne akoby "suchaju" tie zuby a aj ich cistia, toto len vibruje a mne to teda zuby nevycisti tak ako ked si cistim zuby normalnou kefkou. Stale na nich citim povlak ked si prejdem jazykom po zuboch. Skusala som aj Philips Sonicare aj Oral B a ak by som si mala vybrat z tychto dvoch tak jednoznacne Oral B. Tolko moja skusenost
Sónické kefky sú super. Syn má Philips detskú, používala som ju aj ja (mala som svoj nadstavec). Potom ma už to vymieňanie nadstavcov prestalo baviť, okrem toho sú strašne drahé tie nadstavce (4 ks stoja cca 25 €). Takže som si kúpila pre seba sónickú kefku v Lidli (20 € aj so 6 nadstavcami) a je porovnateľná ako Philips. Škoda kupovať originál.
Ja mám síce vyššiu radu ale tam je rozdiel v počte možnosti nastavenia.... použivam už asi rok a nemôžem si vynachváliť ...v ústach mám po vyčistení pocit ako po dentantelnej hygiene u zubarky .... pre ma TOP
Ďakujem a teraz pozerám ze su všelijaké aj. Iné značky napr ETA a teda viac funkcií ako táto a nižšie €
Ja som reklamovala Philips kefky, lebo prestávalo vybrovať. Asi po roku osuška prvá a potom aj druhá začala štrajkovať. Našťastie nám oba kusy vymenili za nové.
Nakoniec som sa rozhodla pre eta sonetic ďakujem každému za radu
Ahojte,
nasla som takuto ponuku ze DUO 1+1 Philips HX6732/37 Sonicare HealthyWhite DUO elektronická zubná kefka za 87 €...co vyjde pomaly jedna kefka za tuto cenu...nepoznate tuto stranku?
https://edigital.sk/elektricka-zubna-kefka/phil...
.