Zdravim, chcela by som sa spýtať akú máte skúsenosť s liekom Beloretin na akné. Za aku dobu vám to pomohlo?A asi hlúpa otázka ale maľovali ste sa počas jeho používania? ( tym myslím nejaký ľahší mejkap) 😅
@neviem_meno asi to záleží individuálne podľa stavu pleti po akej dobe uvidíš výsledky 🙂ja som ich napríklad videla už po mesiaci užívania aj keď malé ale boli😊a také že ozaj už zmeny tak asi cca po pol roku užívania 😊mne aj skrátila lekárka liečbu , mala som ich brať rok tuším a brala som ich nakoniec len 8 alebo 9 mesiacov keďže sa mi to výrazne a skoro polepšilo🙂odvtedy sa mi to našťastie nevrátilo-klop,klop. Ale celkovú liečbu hodnotím veľmi pozitívne ak by som do toho musela ísť znova tak bez váhania idem. A ako píše zic tak to brutálne vysušuje pokožku🫠ja som mala extrém suché pery a samozrejme suchú tvár plus aj do nosa som si striekala niečo na báze morskej soli a aloe vera lebo som mala vysušenú sliznicu. A nie nemaľovala som sa chcela som nechať tu pleť "oddychnuť " ale myslim že to nie je zakazane si dať makeup. A čo je sranda tak som si vďaka tomu tak odvykla od makeupu že si ho nedavam dodnes a to som sa niekedy gebrila každý deň 😀Držím palce 🙂
@neviem_meno predpisala to kozna ako "poslednu moznost"... velmi to vysusuje vsetko (nie len pokozku)... pomohlo to cca po 8 mesiacoch. Ale po vysadeni sa to moze (u pubertiaka) vratit. Je nutne chodit na pecenove testy kazde 3 mesiace.
Brutal to vysusuje (moze) aj pery, slzne kanaliky, klby. Takze by som sa poradil s doktorom a sledoval.
Ale teda pomaha to ako zazrak (asi na to to je 🙂 ).