Skúsenosť s Kolodium Forte

17. mar 2022

Syn má na palci na chodidle bradavicu - alebo kurie oko s čiernym koreňom. Skúšali ste Kolodium Forte? Netuším, či to pomôže......či to ten koreň sám Kolodium Forte vytiahne

nikpa
17. mar 2022

Áno vytiahne, respektíve musíš tomu trochu mechanicky pomôcť. Muž mal na palci na nohe, kurie oká cez pol palca čo si tam ,,pestoval,, asi dva roky. Keď mi to ukázal skoro som odpadla, hovorim mu že to pôjde dole jedine aj s palcom 😄 ale táto vodička mu pomohla, po pár dňoch ako si ju tam dával si to ale musel začať aj vyťahovať s pinzetou.

autor
18. mar 2022

@nikpa Ja dávam Koloidum na bradavicu, ale v okolí sa urobil biely povlak a stále to je tvrdé.

nellka21
18. mar 2022

Mala som niekoľko takych s čiernymi korienkami na nohe. Natierala si to a ked sa urobila "stará koža" tak som to odtrihávala. Postupne sa objavili aj korienky. Bol to dlhší proces ale nemám uz ani jedno kurie oko.
Treba trpezlivosť a bude to dobre 😀😀
Skúšala som aj kadejaké.naplaste ale toto bola istota. Ak sa mi este niekedy objaví, tak jedine kolodium forte 👍👍👍

tehulka2011
7. jún 2024

@nellka21 Ahoj, prosim ta po kolkych "cykloch" ti to zmizlo uplne? Myslim tym, ze ked odpadne chrasta prvykrat, tak ten koren tam stale je, takze treba znova natierat atd?

naneta258
7. jún 2024

Akurát si davam kolodium 😀

nellka21
8. jún 2024

@tehulka2011 ano to treba az kym sa to uolne neodstráni, niektoré si dost hlbolo. Ale to je velmi individuálne kolko krát to treba opakovat. Mne tam ostala po poslednom použití jamka. Nic v nej nebolo uz. Zarástlo to samo.