Skúšam surovú stravu
Dala som si aj suchú pohánku a ryžu natural len neviem či sa to môže a či to telo vie stráviť alebo sa vylúči von..
Aj iné obilniny chcem skúsiť ale zasa aby som z nich aj niečo mala keď budú surové
ked este zijes, tak asi sa može 😀 ved aj kone zeru suché seno 😀 mozno by nebolo zle si o tej surovej strave nastudovať, lebo nemyslím si, že je to takto myslené 😀
@siskaa86 to ako fakt si zobala surovu ryzu a pohanku? Dobre to chapem? Nechces si najskor nieco nastudovat o surovej strave, kym sa do toho pustis? Lebo aj tatarsky biftek je surova strava 🙂
Pohanku jem bezne surovu, ale namocim si ju na noc do vody a do rana je makka, ale surovu tvrdu ryzu??
mňa zaujíma aké výsledky má priniesť jedenie surovej stravy? takúto kravinu som ešte nepočula to bude dáky novodobý výmysel ako si čo najrýchlejšie zničiť zdravie
@zuzubb007 to nevadi, ze si este o tom nepocula, ved existuju aj ludia, co bez klobasy a slaniny nedokazu nic zjest.
Pre niektorych ludi je to kratkodoba ocista organizmu od chemikalii, pre inych dlhodoby zivotny smer, vola sa to RAW stravovanie. Ale ako vsetko, treba si o tom dopredu vela nastudovat, lebo zle nastavene to.moze uskodit
@siskaa86 skus trochu googlit, zvycajne to pomoze. Ja som len tak hodila do googla surova strava a hned tu mam recepty, tak si mozes nieco pripravit:
https://www.syrova-strava.cz/recepty-raw-food/
A este by si mohla popisat, aky kulinarsky pozitok si mala z tej surovej ryze.
@siskaa86 to je fajne valentínske menu 😂