Skúšali ste tabletky na zväčšenie pŕs?

anterka
7. mar 2020

Ahojte žienky, je tu niektorá ktorá skúšala tabletky na zväčšenie poprsia a pomohli? Alebo ide len o zbytočne vyhodené peniaze?

lune
7. mar 2020

@anterka Ahoj bola som naivna a mala cca o 15 rokov menej 😀. Ono vypadali inak ako by bolo to tkanivo napnutejsie ale nenarastli samozrejme. Pozri radsej zvacsenie vlastnym tukom to je mozno realne na urcite obdobie (kym neschudnes, nevstrebe sa to). Nemate tu nahodou toto niektora z mamin vyskusane?

stanulienkat
7. mar 2020

To ako tomu fakt veris?? Dufam,ze nemas viac ako 17 r.

evittam
7. mar 2020

@anterka B je správne. Ale ze tomu dokaze niekto veriť.😂😂😂

acer11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danieladeley
7. mar 2020

ja mam zaruceny sposob ako zvacsit prsia. tehotenstvo a nasledne dojcenie 🙂

martinals
7. mar 2020

Ahoj nepatrím k babám, ktoré by sa mohli píšiť objemnym dekoltom a ako násť ročná správna puberťačka som vyskúšala všetko od tabletok, piva a aj cibule áno cibule ale nič nefungovalo, jedine operácia 😉

moonlight1210
7. mar 2020

@anterka skusila som to v puberte (klasicka, menej obdarene dievca tuzilo lovit na dekolt chlapcov ako to mohli obdarene spoluziacky) a zabralo to akurat tolko, ze sa kusocek, mozno o pol cisla zvacsili.
Najviac sa to prejavilo na pleti a vlasoch. Krasne sa mi vycistila a vlasy hnustli a boli uplne super. Same pozitiva. Lebo tie tabletky obsahuju rastlinne fytohormony a tie funguju ako progesteron v tele.

Ibaze, ked som ich vysadila (nemozes ich brat vecne, max asi cca tri mesiace), tak telo zblblo.
Klasicky sa mi zhorsila plet. Ale zblbol mi aj cyklus. A zacali mi brutalne padat vlasy. Vypadali mi viac nez pred zhustnutim. Bola som rada, ze sa to zastavilo a nakoniec sa pomaly vratili do normalu.
A samozrejme prsia sa zmensili naspat.

Takze - nestoji to za to. Nachvilu hop. A potom velke trop.
Plus riskujes vznik napr. trombozy.
Viac by som to neriskovala.