Škrípanie zubov

evinna82
Včera o 14:56

Prosím o radu,alebo pomoc,v poslednej dobe škrípem xo zubami,partner chudák sa nemôže vyspať. Viem,že je to psychika,čítala som o tom všeličo.Ja sa cítim po psychickej stránke dobre,užívam si život,baví ma práca,všetko je u mňa v poriadku.Nedeje sa to u mňa každú noc,ale raz ma natočil bolo to ako v horore.Nechcem prísť o zuby....Má s tým niekto skúsenost ďakujem

simona109
Včera o 15:05

Ja som si u zubarky dala vyrobit chranic ale zle sa mi v tom spalo a vadilo mi to v ustach. Pomohlo mi hlavne ked som cez den nezatinala zuby. Treba si uvedomit ze to dost casto nevedome robime😅 A tiez ked som za den zjedla aspon 1 jablko alebo nieco taketo tvrde na com sa unavi sanka

laurinka27
Včera o 15:10

Mozes si dat vyrobiť ochrannú dlahu na zuby alebo dat pichnúť botox do massetera.

luccija
Včera o 15:22

@evinna82 chránič od zubára.A jogu či šport na nervy🙂to môže byť podvedome aj môj muž a moja svokra to robia.Je ti na nervy spať pri takom človeku a môžeš mať bolesti hlavy, krku sanky

biba_18
Včera o 16:01

u zubárky zubnú dlahu … nie je to iba záťaž na zuby, ale aj na kĺby sánky… takže dlaha…

biba_18
Včera o 16:02

@simona109 pomôcť cez deň nezatínať zuby je mať jazyk na podnebí… kde ho máš automaticky ty?

simona109
Včera o 18:43

@biba_18 o spodne zuby oprety. Roky sa mi to podarilo kontrolovat ale po porode mi to zatinanie zubov nastupilo znova

biba_18
Včera o 19:57

@simona109 tak trénovať - vedome dávať jazyk na podnebie. vždy keď si spomenieš…

dari226
Včera o 19:59

Odporucam meditaciu pred spanim