Prosím povedzte mavate niekto toto:?
Vždy keď som chorá ma chytia tieto stavy na ktoré sa absolútne netesim vždy keď mám kašeľ tak 2-3x do dňa mávam ako keby záchvaty začne to tak že cítim zaškriabanie v krku .. už viem že je zle.. bežím po vodu a doslova sa dusim kaslem napína ma na kaslanie tečú mi slzy proste extrém des… začne to vždy zaškriabanim v tom krku a už proste viem že je zle.. netrvá to dlho začnem rýchlo piť vodu keď tak si rýchlo niečo vytiahnem na cmulanie nejaký strepsils a postupne to odíde ale neviem si predstaviť že by ma toto chytilo niekde kde som bez vody alebo tak..
Prosím mavate niekto to iste či to mám len ja?
Je to vírus. Áno pár krát som takto bola chorá. Len veľa piť, a strepsils mi tieto stavy len zhoršoval. Kúp si tussirex a na noc ditustat. Tussirex cukríky- na desivý kasel topka. Jediná vec co mi zaberá.
@simona20201309 ďakujem kúpim .. to susedia by si mohli myslieť že je aj po mne keď toto niekto počuje neviem sa dokaslat tečú mi slzy neskutočne…napína ma doslova a potom to proste prejde keď poriadne začnem piť
Fakt som toto ešte nikoho nevidela robiť len seba
Ano ja-mavam to roky, preslo to az do takeho stadia ze som to mala aj mimo choroby, presla som vysetreniami ORL, alergologia, plucne… prakticky nic nezistili kazdy ma len pohadzival na ine oddelenie akoby som si vymyslala… nakoniec mi plucna predpisala nejaky liek na inhalovanie co je pri astme- pomohlo, uz to aspon nemam denne. ale aj tak sa mi to vracia, hlavne vecer-zaspim a zobudim sa ze ma skriabe v krku a uz to zacne-mam znamu krcnu ta mi predpisuje spirabel-antihistaminika, ten mi na to zabera…
A tiez som to riesila cukrikami predtym…
@butterflyeffect ďakujem… ja mám doma ventolin sprej od doktorky keď ma teraz počúvala ako som bola chorá sa jej to nezdalo lebo mi piskalo na hrudi čo ja alergie ani nemám ale napísala mi ten sprej takže najbližšie keď ma to chytí si to skúsim stretnúť… fakt sa bojím aj niekam ísť veď toto keby ma niekde chytí si ľudia budú myslieť že umieram to tam reálne vyzerá 😂 ani mi nenapadlo s tým zatiaľ niekam ísť lebo to mávam vždy lem pri chorobe… ale hovoríš že už aj mimo choroby si to mala? To by som sa asi odstrelila…
A ešte som zabudla napísať tak kaslem vtedy že viackrát sa stalo že sa mi voda vrátila naspäť do krku až… ach je to des ale nechápem prečo sa to deje