Škriabanie v hrdle

lilianka1313
10. nov 2014

Cítim škriabanie v hrdle a nos mám akoby opuchnut.Čo by som mohla na to použiť, je to nepríjemné nielen pre mňa, ale nechcem, aby to nachytala celá rodina

viliama
10. nov 2014

možno by trochu pomohol chlieb s masťou, soľou a cesnakom.

evittam
10. nov 2014

@lilianka1313 Daj si do vody väčšie množstvo soli a kloktaj - to na hrdlo, je to hnusné ale účinne. 🙂

inka04
10. nov 2014

Ja uz vyse piatich rokov pri prvom skriabani hrdla kloktam koloidnym striebrom a do 24 hodin som fit... Kedysi som pouzivala sol, ale ta mi vzdy "znicila/vypalila" aj zdravu sliznicu... Mne KS pomaha na 100%🙂

viliama
20. jan 2015

@inka04 Ahoj, kde sa dá kúpiť koloidné striebro, prosím?

dankako
20. jan 2015

Na hrdlo doporucujem kloktat vodu so solou, velmi velmi ucinne 😉 , mne to pomaha a za 1-2 dni mam hrdlo v poriadku. Nadchu treba jednoducho pretrpiet, pouzivam do nosa spreje s morskou vodou, ked mam uz velmi zabedneny nos, tak strieknem muconasal, ale s nim fakt opatrne, nakolko je navykovy. Este doporucujem zvyseny prijem vitaminu C a vela tekutin, resp. cajov s citronom.

inka04
20. jan 2015

@viliama v lekarni alebo na internete

mamazem
23. jan 2015

U nás je veľmi obľúbený Grepofit sprej. Obsahuje extrakt z grepových jadierok - prírodné antibiotikum. Ak sa nepodchytí na začiatku a prehupne sa choroba do angíny, účinná kombinácia je práve tento sprej + grepofit kapsule. Extrakt z grepových jadierok v akejkoľvek podobe je na tieto problémy perfektný.