Ahojte stále som mala cyklus medzi 26-28 dňom...no už druhý mesiac čo sa snažíme o babo mi došla MS na 24 deň cyklu .. je to normálne? Zažili ste to niektorá ? MS je taktiež kratšia stale som mala 6-7dní a teraz 5 dní. A momentálne je hneda čo som mala stále červenú ...neviem si s tým rady...naposledy som to prikladala ze došla len skôr ale tento cyklus opäť. Ďakujem za každú radu.
@ancovicka21a no ja som az do marca mala ako hodinky vždy 26-28 deň a stale 6-7 dni uz dobrých 12 rokov a v marci sme sa začali snažiť a mam uz druhý krát na 24 deň tak neviem čím to je
nepijes nejake caje,alebo neberies nejake vitaminy?mne toto robi od minuleho septembra,odkedy sa naplno snazime 🙂 ale pre pokoj duse,zbehni na gyndu
@ancovicka21a nie nie nič nové okrem toho ze sme zacali bez kondomu a naplno ...nikdy som nebrala antiku ani nič podobne neviem asi skúsim gyndu
@eri28
fakt,nemusis sa bat 🙂 cyklus sa v priebehu zivota meni
@ancovicka21a ďakujem len škoda ze sa zmenil na kratšie 😀 snáď uz čoskoro sa zastaví aspon na 9 mesiacov 😀
drzim palce..dufam,ze aj mne 😉 potom daj vediet,ze co povedal gynekolog
@ancovicka21a jasné dám vediet ...aj ja tebe držím prsty ....inak taká vec pred chvíľou som bola na wc a mrcha nikde ....tak uz nechápem prečo sa tak cudne rozbieha
no ja mam tiez 21 - 25 dni max od porodu...je to hrozne, tyzden ms, potom tyzden pokoj a potom uz znova bolest brucha a prs a o tyzden ms ako na koni...
Ahoj presne tento problem mam aj ja uz 3 mesiac a cytologia je v poriadku ale chystam sa na endokrinologiu lebo vraj to moze suvisiet so stitnou zlazou a to potom ma vplyv aj na plodnost.. To iste by som odporucila tebe.
@ancovicka21a
@alana1
@alerka baby po vcerajsiom spineni mi mrcha skončila a od včera večera uz mam len výtok trošku ružový ...ale to ze je trochu ružový som si všimla až dnes rano po prebudeni ked som sa poriadne zapozerala ...takže mrcha trvala cca 7 hodin aj to bolo mini spinenie som myslela ze začína a ona nikde ....teraz sa pýtam je toto normálne ?
@bea0802 ja som toto iste mala minulu mrchu trvala od 9 rana do 17stej poobede,ale gynekolog ma ubezpecil,ze je vsetko v poriadku,pre istotu mi zobral cytologiu,takze cakam na vysledky..citujem "nie je dolezite kolko trvala,dolezite je,ze dosla" takze asi tak 🙂
@alerka to vazne moze byt nieco so stitnou?ono je pravda,ze to ma suvis s hormonamy..hm,ak cytologia nic nenajde,pojdem na stitnu,dakujem za tip 😉
@ancovicka21a ano mam dve kamosky co mali podobny problem a sprievodne prejavy bola aj unava.. ale kto v dnesnej dobe nie je unaveny ;) Proste ak sa z cista jasna zmeni cyklus ma to zvycajne svoje priciny..
@ancovicka21a
@alerka dakujem pekne baby za odpovede počkám do konca tyzdna a ak nič uz nepríde pôjdem na gyndu .... Budem písať čo mi povie
@alerka a ci niesom tehu neviem nakoľko som MS čakala piatok-nedeľu ...ale šanca je tam vždy lebo sa snažíme ...no strašne som cítila že mam mať mrchu tak neviem. Čakám do konca týždňa a ak nič nepríde tak dám aj test .
@bea0802 no jasne,ze je tam sanca,drzim palce 😉 ja tiez teraz cakam - pride,nepride,som,nie som? 🙂 napiseme si
znizena funkcia stitnej zlazy urychluje nastup menopauzy. V niektorych pripadoch v mojom okoli aj jeden konkretny kedy caja 35r mala presne tento problem nastastie jej pomohla vcasna diagnostika inak by uz mozno na mrchu len spominala.. Aj ja sa chystam na vysetrenie ale nevedela som sa dokopat k tomu zatial :(
@alerka zhodou okolnosti idem od obvodacky a pytala sa ma na menzes,tak som jej povedala,ze ake mam problemy a hned ma postala na stitnu..zajtra sa idem objednat..inak,viem o tom,ze sa take pripady stavaju,dufam,ze to nie je moj pripad
@ancovicka21a no vies co zajtra sa pojdem objednat.. Aspon ma to nakoplo. Drzim nam prsty nech sme vsetky fit!
@alerka
@ancovicka21a baby také ani nechcem myslieť ze by islo o stitnu ... Zajtra si robim tehu test a uvidím dúfam ze to ma krajšie vysvetlenie ....držím prsty nech sme zdravucke 🙂
@alerka
@ancovicka21a baby tu je dovod čo ma trápi robené 10 minút dozadu 😅
jezisi 😉 gratulujem..boze,som stastna aj za teba..modlim sa k bohu,aby aj ja som toto mala o par dni..po tolkych mesiacoch by som si to aj zasluzila
@ancovicka21a ja sa vkuse trasiem a neverím tomu dúfam ze vsetko bude ok na dalsi týždeň pôjdem na gyndu tak som zvedavá silno ...som šťastná ....veeelmi ti prajem aby si si našla svoje dve čiarky čoskoro aj ty prajem ti to z celého srdca 🙂
tak je to nadherne ja mam dve deticky ale este by som chcela 🙂
ja mam ten isty problem,cyklus mam niekedy 21,niekedy aj 35 dni,raz trva 7 dni,niekedy pol dna 🙂 dokonca aj farba je rozna.. moj gynekolog povedal,ze sa to niekedy stava,ale pre istotu mi zobral cytologiu,ci to nie je ureoplazma alebo nieco podobne..myslim,ze by tiez bolo vhodne sa dat vysetrit..tiez sa snazime o babo,mozno je to psychika 😀 drzim palce,nech sa cim skor zadari..