Ahojte, mam 30 rokov, cyklus za posledný pol rok 30-33 dňový. Viem že ľudské telo sa mení a tým aj ms nemusí byť stále rovnaká. Len sa chcem spýtať na názor. MS sa mi v priebehu rokov skrátila na cca 3 dní a tak ešte deň dva špinenie. Minulý mesiac to bolo dva dni a dva dni špinenie. Posledná ms bola teraz v piatok večer začala a v sobotu večer koniec... Čiže krvácanie trvalo 24 hodín.. Špinenie ani nemám.. Len keď sa utriem... V máji mi vyšlo znížené AMH. Myslite že to má s tým súvis? Mala by som navštíviť lekára?
Len ja ešte deti nemám, ani som nebola tehotná aspoň čo viem...
@miimss ,mne sa skratila ms po vybrati dani, tiez mavam 1 max 2 dni velmi slabe, lekara som sa nato pytala kedze sa snazime o druhe babo a nedari sa nam uz dlho , a povedal mi ze to nevadi ked mam pravidelny cyklus .Mam 28 dnovy pravidelny ,robil mi hormonalny profil tiez v poriadku.Amh je rezerva vajicok podla mna to môze stym suvisiet kedze ked sa minu nastane menopauza.
Môžem sa spýtať ideme z malou do Dunajskej luznej stredu a mám dostať menštruáciu ako by som ju spomalia
@miimss ja mám to isté...má síce 38 ale presne ako to ty poppisuješ...u mňa to nastalo po 2 pôrode pred 3 rokmi...gynekologička na to vôbec nič nepovedala...tiež neviem či to mám ďalej riešiť...