Dobry den , od nedele sa citim slabo , unavene a choro samozrejme . Mam silnu nadchu , palia ma oci a skriabe v hrdle . Pri sebe test na covid nemam pretoze som na internate . Viem ze existuje x inych viroz a kadeakych chorob ale prv ma napadol covid . Mozem ho mat ? Dakujem…
@crazy_cat_lady mam v okoli lekarne len ze vsetky su uz zavrete alebo o chvilu sa zatvoria…neviete nahodou ze ci v dm nemaju ag testy ?
to netusim 🙂 teoreticky by mohli mat.. ale tak ked nie, tak uz pockas do zajtra a kupis si v lekarni 🙂
ak si v meste, ktora ma vs a intrak, tak podla vsetkeho aj lekaren ktora je otvorena dlhsie ako do 16:30 ;)
Podla mna alergia
a co kebyze mas aj koronu??Pravdepodobne to je ale aj tak chripka,ja som pred 2t mala nieco podobne,hrdlo,usi ,oci do oci treba atb kvapky,ja som mala aj cervene zilky,crp 12 ale hrdlo na atb.Tak radsej skoc na ocne a k obvodakobi ako zbyticne zhanat testy,uz kraken(novy variant korony) je mozno menej skodny ako nadcha.
a v okoli internatu nie je ziadna lekaren, kde by si si ho mohol kupit? tazko povedat, ci mas covid, alebo chripku, priznaky su rovnake/podobne