ahojte...viem ze asi tato tema tu nepatri ale mam jeden problem.Uz od noveho roka mam problem s tym ze hnackujem.1.1. som prvy krat mala tento problem kde som mala strasne bolesti v podbrusku a potom mi to prestalo a tak zasa som 6.1. mala to iste ale stym ze asi po hodine a pol mi to preslo a bolo mi super....a dnes zasa rano ma ani tak nebolelo brucho len ma prehana.Neviete mi poradit s tymto preco mi tak je?a co mi pomoze?Dakujem za odpovede.
kika dakujem ti velmi pekne...praveze mna nebolia ani creva a ani zaludok.....len jednoducho mam prehanky a potom 3 dni alebo 4 dni nic a potom zasa...co ma akurat pobolieva je podbrusko...nic ine...a jem normlane akoby mi nic nebolo....
@stvura dakujem pekne ... to musi byt asi nejaky aj virus nie?
@stvura fuhaaa tak to je zle....takze isto je virus nejaky....mne sa to stavalo este pred mrchou asi tak 3 dni ale teraz mam mat az 17 mrchu a uz aj prsia mam bolave.zeby som skor dostala mrchu???no a ja mam tiez taky zaludok...sice ja som mohla pomiesat hoci co a nic...a teraz?????fuuuuu....takze sa liecite obaja?
poradiť ti neporadím najlepšie by ti poradil lekár. nezjedla si niečo od čoho by ťa mohlo prehnať? žalúdok alebo črevá ťa nepobolievajú? na hnačky je dobrý banán ryžoví odvar a horká čokoláda. ked cítiš pobolievanie čriev tak by som ti odporučila vypiť čaj od Tekane Žalúdok a črevá. Mne osobne pomáha ked mám črevné bolesti. Vyskúšaj. Ked nepomôže nič tak potom by bolo najlepšie sa obrátiť na odborníka. Prajem skoré uzdravenie. 😵