Škorica na chudnutie? Skúsenosti?

aalzbetkaa
15. jan 2020

Ahojte baby, kolegyňa sa mi dnes pochválila, že vždy na lacno vypije..Prevretú vodu s 1 ČL škorice.. Do toho si môže alebo nemusí pridať med alebo citrón. A ze uz schudla pár kg.. Je jasné že sa nemôže človek prežierať... Ale tak pomohlo toto niekomu, skúšali ste? 🙂

nevludna
15. jan 2020

@aalzbetkaa efekt skorice je len v tom, ze posilnuje ucinok inzulinu, ktory sa vyplavuje pri zjedeni sacharidov a proteinov. To znamena, ze sa jej len rychlejsie vstrebe cukor z krvi. Nic viac. Asi si upravila aj stravu a preto schudla, nie vdaka skorici.

hivanik
15. jan 2020

Zo skoricou opatrne,okrem ineho precistuje cievy, znizuje cholesterol tz.pri dlhodobom uzivani a vyssich davkach moze narobit paseku. Kamoska konzumovala med zo skoricou denne a mala s toho zdravotne problemy

modranka
16. jan 2020

@hivanik a čo spôsobuje zle škorica? Aj som sa zľakla, lebo ju konzumujem.

hivanik
16. jan 2020

@modranka ....upchavali sa jej cievy

xjakubikovak
16. jan 2020

škorica obsahuje kumarín ktorý je vo vysokých dávkach nebezpečný, co som citala tak 1čl je už veľa, upozornila by som kolegyňu nato

dankamangova
26. feb 2020

@xjakubikovak ano obycajna skorica je skodliva vo vacsom mnozstve preto treba pouzivat cejlonsku 🙂pekny vecer

dankamangova
26. feb 2020

@modranka ak pouzivate cejlonsku nemusite sa bat ale tiez si treba dat obcas pauzu pekny vecer 🙂