Ahojte baby, kolegyňa sa mi dnes pochválila, že vždy na lacno vypije..Prevretú vodu s 1 ČL škorice.. Do toho si môže alebo nemusí pridať med alebo citrón. A ze uz schudla pár kg.. Je jasné že sa nemôže človek prežierať... Ale tak pomohlo toto niekomu, skúšali ste? 🙂
Zo skoricou opatrne,okrem ineho precistuje cievy, znizuje cholesterol tz.pri dlhodobom uzivani a vyssich davkach moze narobit paseku. Kamoska konzumovala med zo skoricou denne a mala s toho zdravotne problemy
škorica obsahuje kumarín ktorý je vo vysokých dávkach nebezpečný, co som citala tak 1čl je už veľa, upozornila by som kolegyňu nato
@xjakubikovak ano obycajna skorica je skodliva vo vacsom mnozstve preto treba pouzivat cejlonsku 🙂pekny vecer
@modranka ak pouzivate cejlonsku nemusite sa bat ale tiez si treba dat obcas pauzu pekny vecer 🙂
@aalzbetkaa efekt skorice je len v tom, ze posilnuje ucinok inzulinu, ktory sa vyplavuje pri zjedeni sacharidov a proteinov. To znamena, ze sa jej len rychlejsie vstrebe cukor z krvi. Nic viac. Asi si upravila aj stravu a preto schudla, nie vdaka skorici.