Asi budem za akoholicku, kľudne sa do mňa pustite, viem že niektorým to nedá.
S manželom máme výročie a rada by som to oslávila romantickým večerom....ale, pred týždňom som podstúpila sklerotizaciu kŕčových žíl, môžem si aj napriek tomu dať pohár vína?
@evkamotka Ahoj, áno z väčšej časti penová, ale dával mi dodatocne aj ešte tú druhú látku ( netuším ako sa volá)
Caka ma to v decembri. Kolko ta to stalo? Bolo hned vidno efekt? Si spokojna?
@evkamotka stálo ma to 50€. Prvý krát som si dávala pančuchy dole po 3 dňoch, žily tam určite ešte boli, mám aj dosť modrín po vpichnuti. Mesiac musíš nosiť kompresné pančuchy s tým že prvé 2 týždne, aj počas noci... berieme aj tabletky a mám si nohy natierať liotonom. Uvidím čo bude po mesiaci, dúfam že bude vidieť a aj cítiť rozdiel.
Dakujem
Toto ma celkom zaujíma, lebo ja som prve tri dni musela mat aj pancuchu, aj elasticky obvaz a az po troch dnoch som mala iba pancuchu a tu som musela mat potom este tyzden aj v noci. A kamaratka bola zase v Handlovej a ona si uz vecer mohla dat dole aj obvaz a nemusela vobec spavat s pancuchou. Rozmyslam, ci ten rozdiely pristup je v tom, ze niektori doktori su dost za tie starsie metody a ini to uz tak nevyzaduju? Alebo by to mohlo byt tou latkou, ale tak si nejako myslim, ze ta sklerotizacna latka/roztok asi bude vsade rovnaka nie? Kde ste boli na sklerotizacii? Ja som bola v Ziline, tiez minuly rok a potom este v marci tohto roku.
Pripnem sa. To bola penova sklerotizacia?