Sklerotizácia žíl a alkohol

13. nov 2021

Asi budem za akoholicku, kľudne sa do mňa pustite, viem že niektorým to nedá.
S manželom máme výročie a rada by som to oslávila romantickým večerom....ale, pred týždňom som podstúpila sklerotizaciu kŕčových žíl, môžem si aj napriek tomu dať pohár vína?

evkamotka
13. nov 2021

Pripnem sa. To bola penova sklerotizacia?

autor
13. nov 2021

@evkamotka Ahoj, áno z väčšej časti penová, ale dával mi dodatocne aj ešte tú druhú látku ( netuším ako sa volá)

evkamotka
14. nov 2021

Caka ma to v decembri. Kolko ta to stalo? Bolo hned vidno efekt? Si spokojna?

autor
14. nov 2021

@evkamotka stálo ma to 50€. Prvý krát som si dávala pančuchy dole po 3 dňoch, žily tam určite ešte boli, mám aj dosť modrín po vpichnuti. Mesiac musíš nosiť kompresné pančuchy s tým že prvé 2 týždne, aj počas noci... berieme aj tabletky a mám si nohy natierať liotonom. Uvidím čo bude po mesiaci, dúfam že bude vidieť a aj cítiť rozdiel.

evkamotka
15. nov 2021

Dakujem

jolie123
12. okt 2022

Toto ma celkom zaujíma, lebo ja som prve tri dni musela mat aj pancuchu, aj elasticky obvaz a az po troch dnoch som mala iba pancuchu a tu som musela mat potom este tyzden aj v noci. A kamaratka bola zase v Handlovej a ona si uz vecer mohla dat dole aj obvaz a nemusela vobec spavat s pancuchou. Rozmyslam, ci ten rozdiely pristup je v tom, ze niektori doktori su dost za tie starsie metody a ini to uz tak nevyzaduju? Alebo by to mohlo byt tou latkou, ale tak si nejako myslim, ze ta sklerotizacna latka/roztok asi bude vsade rovnaka nie? Kde ste boli na sklerotizacii? Ja som bola v Ziline, tiez minuly rok a potom este v marci tohto roku.