Škaredé jazvy

1. nov 2022

Moja priateľka je nejaké 4 mesiace po laparoskopickej operácií mala 4 jazvy z toho tie 3 vyzerajú otrasne. Nezáleží nám na tom ako to vyzerá ale ide o to, že stále sú červené a také vypuknuté (akoby vystúple z tej kože) nemá to zapálené ani nič podobné, zahojené ich mala pekne len tie 3 jazvy zo štyroch sú otrasné a len tak ma zaujíma či existuje niečo na jazvy čím by si ich mohla natierať keďže používa SCAR ESTHETIQUE, ktorý jej odporučil chirurg a podľa nášho názoru vôbec to na tie jazvy nepomáha a tie 3 sú stále hrozné, tak či existuje niečo iné čím by si to mohla natierať lebo v lekárni jej povedali, že hento je najúčinnejšie

zmrzlinka2021
1. nov 2022

Akoze toto vazne riesi chlap na zenskom fore?

natala23
1. nov 2022

Jazvečia masť.

zuzubb007
1. nov 2022

Ak ma zlu hojivost jaziev nepomoze nic, zalezi od faktorov kozi, a vybledne jazva po 12tich mesiacoch

jozef11111111
1. nov 2022

@natala23 borsuk

autor
1. nov 2022

@zmrzlinka2021 tak každému z nás záleží asi na niečom inom, mne záleží na tom aby priateľka sa toľko netrápila keďže viem, že ju tie jazvy trápia, že sú škaredé a niektorý z nás chlapov z lásky dokážu urobiť nemožné, a poprosím ťa pokiaľ nemáš radu tak sa nevyjadruj

zmrzlinka2021
1. nov 2022

Tak miluj svoju snubenicu, davaj jej pocitit, ze je pre teba ta najkrajsia, a nech jazvy vyzeraju akokolvek. Zena ak ma podporu milujuceho partnera, nema dovod sa tak kratko po operacii trapit.

autor
1. nov 2022

@zmrzlinka2021 mne skutočne o tie jazvy nejde a ona to veľmi dobre vie keďže spoločne sa na nich aj zasmejeme ale viem, že ju to trápi keďže nie raz som to počul ako sa sťažovala svojej mame s tým, že iný po takej operácií jazvy už po dvoch mesiacoch nemali a ona stále a vyčíta si to tým spôsobom, že keď bola dieťa tak jazva po operácií sa jej zahojila veľmi rýchlo

autor
1. nov 2022

@jozef11111111
@natala23
Ďakujem za rady, určite vyskúšame

natalala
1. nov 2022

Ano existuje metoda vstrekovania CO2 do jaziev a ma to pekne ucinky. Neviem ale ako dlho musi byt ta jazva hojena, aby to mohla absolvovat. Mne tiez ostavaju skarede jazvy a touto metodou si planujem dat doporiadku jazvu po cisarskom a este nejake male jazvycky na tele. Skus pogooglit, kde vsade to robia 🙂

arabellka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. nov 2022

@zuzubb007 tak to netuším ako je z tohto hľadiska na tom ale v detstve po operácií sa jej jazvy ževraj rýchlo zahojili tiež to boli malé jazvy a pred nejakými 4 rokmi si obarila celé stehno vriacou vodou a to pekne vyliečila doma a naozaj nikto nevie, že tam niečo mala a šlo to aj bez toho aby s tým u nejakého lekára bola

syslik81
1. nov 2022

dermatix mast alebo silikonova naplast .. je to drahsie ale da sa aj na predpis ..ale len jeden x sa mi zda inak potom uz kupovat

autor
1. nov 2022

@syslik81 aj krém čo používa je drahší takmer 40€ zaň platila čiže ako nejde až tak o cenu ako o to aby ona bola šťastná a spokojná

doriiis
1. nov 2022

Priateľka má zjavne keloidne jazvy.Lekár ti predpíše krém na keloidne jazvy...neviem ako sa volá.

autor
1. nov 2022

@arabellka1 výborne vyskúšam najskôr na moju jazvu na hlave čo mám od malička po šití a ak bude miznúť tak potom dám aj priateľke

autor
1. nov 2022

@doriiis chystá sa k obvodnému za nejaké 2 týždne tak jej poviem nech sa ho na to spýta možno jej niečo dá, vďaka

syslik81
1. nov 2022

krem i naplast su v podstate to iste ale ja mam radsej naplast -chrani jazvy prave ak su kaloidne .. mast mi nevyhovovala

autor
1. nov 2022

@syslik81 no priateľke skôr krém/gél vyhovuje keďže ona je veľmi citlivá a po náplastiach by asi vždy jojčala, že to je nepríjemné, keď by ich odliepala ako každá náplasť, ktorú si dá niekde na telo ☺

syslik81
1. nov 2022

oni su ine -silikonove ... ma nestipu ani netahaju .. dava sa na max 23h potom sa umyje v mydlovej vode da zaschnut a zas sa moze pouzit ... ale tak je to na nej co jej vyhovuje ale je to dobra znacka

trgypadl
1. nov 2022

Zial niekomu sa jazvy hoja keloidom... To, ze sa jej pred rokmi dobre hojili jazvy neznamena, ze teraz to bude bezproblemove.... Clovek starne, aj regenracia a pružnosť koze je ina... Niekedy k vyblednutiu a stiahnutiu jaziev dojde az po rokoch, nie po par mesiacoch... Treba natierat a nechať tomu cas, a sme v modernej dobe kefy sa uz daju taketo nedokonalosti riesit

sialsa
14. sep 2024

@zmrzlinka2021 kazdu zenu jazvy trapia aj ked ma uzasneho partnera,to pochopi len zena co ich ma.