Ľudia asi mesiac mi skáče očné viečko. Jeden deň je to ok a na druhý deň skáče ako šialené 😃
Za akým lekárom ísť? Očné?
Mne to robi, keď mám nedostatok spánku alebi má nejaké stresové obdobie 😁 potom to prejde
Mne sa to dialo pri neeostatku spanku a unave, raz mi to robilo asi 3m. Dala som si viac spanku a kludu a preslo to
nedostatok magnezia a becka, ako uz tu zaznelo. mavam bezne, lebo mam tetaniu, musim supnut kvalitne vitaminy
Ako prosim ta vies ze je to horne viecko? Ja to volam sklbanie oka, mala som to pred par mesiacmi - asi 3 tyzdne, u ocnej vsetko ok, potom to preslo, a teraz to mam zas 2 tyzdne, uz som sla k obvodnej, dala mi uzivat ibalgin aj magnezko s b6 2x denne. Beriem to tyzden, vcera cely den som mysela ze je to uz za mnou a dnes sa to zas vratilo. Mna ale boli aj rameno a svalstvo chrbtice, tak dumam, ci to nemoze byt z toho 🙄
to je v prdeli,mne to zacalo pred tyzdnom...prvykrat v zivote
Mne dr na to odporučil milgammu
Ďakujem, nad magnezkom som uvažovala 🙂 Spánku mám dosť, no je pravda že som v strese, mám taký vnútorný nepokoj alebo čo to je… 😓 možno je to tým.
@olivia_s už som si to aj natačala 😃 vidno že mi hore pri mihalniciach sťahuje-uvoľňuje niečo
U mňa to tiež trvá prvý krát v živote už asi mesiac...mala som dva týždne pokoj a dnes znova... užívam ráno magnézium ale dnes som si dala aj na obed a prešlo to ..v lekárni mi odporučili Thiamin ( výživový doplnok s vitamínom B1)
B komplex a magnézium - tak odporučila dr.
Bola som s tým u obvodnej, poslala ma na neurológiu
Je to tzv myokymia, vysadit na cas kavu, energeticke napoje, viac spanku a pridat magnezium
B vitamín a magnezium