Skákanie očného viečka

24. apr 2023

Ľudia asi mesiac mi skáče očné viečko. Jeden deň je to ok a na druhý deň skáče ako šialené 😃
Za akým lekárom ísť? Očné?

janinah
24. apr 2023

B vitamín a magnezium

kukulienka999
24. apr 2023

Mne to robi, keď mám nedostatok spánku alebi má nejaké stresové obdobie 😁 potom to prejde

evuska135
24. apr 2023

Mne sa to dialo pri neeostatku spanku a unave, raz mi to robilo asi 3m. Dala som si viac spanku a kludu a preslo to

missviolet
24. apr 2023

nedostatok magnezia a becka, ako uz tu zaznelo. mavam bezne, lebo mam tetaniu, musim supnut kvalitne vitaminy

olivia_s
24. apr 2023

Ako prosim ta vies ze je to horne viecko? Ja to volam sklbanie oka, mala som to pred par mesiacmi - asi 3 tyzdne, u ocnej vsetko ok, potom to preslo, a teraz to mam zas 2 tyzdne, uz som sla k obvodnej, dala mi uzivat ibalgin aj magnezko s b6 2x denne. Beriem to tyzden, vcera cely den som mysela ze je to uz za mnou a dnes sa to zas vratilo. Mna ale boli aj rameno a svalstvo chrbtice, tak dumam, ci to nemoze byt z toho 🙄

teleskop
24. apr 2023

to je v prdeli,mne to zacalo pred tyzdnom...prvykrat v zivote

monillia
24. apr 2023

Mne dr na to odporučil milgammu

autor
24. apr 2023

Ďakujem, nad magnezkom som uvažovala 🙂 Spánku mám dosť, no je pravda že som v strese, mám taký vnútorný nepokoj alebo čo to je… 😓 možno je to tým.
@olivia_s už som si to aj natačala 😃 vidno že mi hore pri mihalniciach sťahuje-uvoľňuje niečo

luccija
24. apr 2023

@teleskop tiež to mám po veľmi dlhej dobe už pár dní.Ale menej som spala, veľa fyzickej aktivity 2 školenia som unavená.Myka mi okom, až som sa v zrkadle pozerala ako to vyzerá či to vidia ostatní🙂
Je jar asi potrebujeme po zime doplniť vitamíny, mineraly

sandyka90
24. apr 2023

U mňa to tiež trvá prvý krát v živote už asi mesiac...mala som dva týždne pokoj a dnes znova... užívam ráno magnézium ale dnes som si dala aj na obed a prešlo to ..v lekárni mi odporučili Thiamin ( výživový doplnok s vitamínom B1)

livuska124
24. apr 2023

B komplex a magnézium - tak odporučila dr.

nikpa
24. apr 2023

Bola som s tým u obvodnej, poslala ma na neurológiu

taktotedanie
25. apr 2023

Je to tzv myokymia, vysadit na cas kavu, energeticke napoje, viac spanku a pridat magnezium