Dobrý deň.
Viem, poviete si že to riešim príliš a som paranoidná… ale v sobotu som bola s tetou a tá v pondelok cca začala byť chorá nakoniec vyšla pozitívna na Covid. Nemám žiadne príznaky akurat sem tam mi zatekajú hlieny ale to už dlho a asi 2x denne sa mi naplní nos ale bola som prednedavnom nachladená…covid som mala na jar…
Robila som si dnes test pre istotu a písalo tam, že limit je 15-30min. Po cca 25min som pod bleskom z mobilu a pri dobrom svetle videla veľmi veľmi slabú sivú čiaročku. Nevychadza mi to lebo keby sa nakazím tak už by som mala priznaky v utorok a dnes už isto koľajnice… po cca 2-3 hod sa test rozpil a zmizla tá čiarka..Je to možné že to bol len planý poplach??
Robila som si test kvoli oslave zajtrajšej…
Nemusíš panikáriť ,ak keď si bola s pozitívnou neznamená,že máš vírus aj ty
Inak sivá čiarka.. nebude asi dobrú test
Čiarka je bordová,keď je silná viróza a neskôr sa zosvetli tak do ružova
dnes by si uz bola podla mna jasne pozitivna, ak by ta nakazila
Ďakujem skúsim keď tak este raz zajtra ale už som paranoidná…keď som mala Covid predtým som mala na začiatku slabú a za par hodin zosilnela.. ale teraz mi nič nie je, akurát občas zakašlem ale no hovorím bola som nachladená prednedavnom
Ľuďom už zase začína pekne ...... 🤮
@weronika171717 presne, ved už je to jedno. Chrípka je svinstvo keď človeka riadne drapne a je jedno ci je obyčajná ci covid
Mne nie je nič ide mi len o to aby som nenakazila množstvo ludi
Tak si ho zopakuj o dva dni a dovtedy davsj pozor s kym sa stretavas
Teraz som zopakovala po cca 12hod a úplne snehobiely 😂 asi by nabehla silnejšia že?
Tu ciarku by si mala vidiet ruzovu a volnym okom, nie so svetlom z mobilu 🙂 tiez som to robievala, ale uz ma to preslo 😀