Ahojte chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosť zo sirupom hemangiom ďakujem
Áno hemangiol nám ho chcú teraz nasadiť ale sa bojím trošku od vedľajších účinkov neviem či ho mám dávať malému nakoľko je aj predčasne narodeny
Môj malý to má tiež tam na pipiku a má to dosť veľké na boku my sme boli na kramaroch u dokt sejnovej len som sa bála veľmi tých vedľajších účinkov .vy odkedy beriete ten sirup nám hovorila že 6mes treba brať
Ahojte áno používame sirup hemangiól už mesiac a krásne nám to mizne . Vedľajšie účinky žiadne chvála Bohu 😊
@aneta1979 dobry den, podstupili ste liecbu tym sirupom? Pomohlo to? Mali ste nejake vedlajsie ucinky? A ovplyvnilo to spanok babatka? Doktorka povedala, ze nam po nom bude spavat este horsie ako doteraz, tak by som chcela vediet ci to naozaj tak he. Dakujem
Zdravím. Ma. Niekto. Taky. Prípad. Hemangiol podnebie? Mali ste aj. Nejaké. Vedľajšie účinky? Prosím vás dajte. Mi vedieť. Mam dcérku ma 6mesiacov
Mali ste niekto vedlajšie učinky? Syn berie sirup už tretí mesiac, hemangiom mu pekne slabne, ale od kedy začal s príkrmami (cca 1,5m dozadu) tak ma zle travenie, a k tomu strasne slaby spanok, cele noci sme hore kvoli vetrom i ked nad ranom sa pekne vykaka, a cez den spava max 20 minutove spanky. Vyskusala som uz vsetko no rozmyslam, či to nebude sposobene sirupom, nakoľko sa stale stav nezlepšuje.
Dobrý deň, môžem sa spýtať ako staré boli deti keď vám sirup nasadili ? Niekde píšu že sa dá len do 6 mesiacov, ale našla som už info že môže sa aj starším deťom. Ďakujem 🙂
@aneta1979 hemangiol myslite. My mame, užívame ho