Sirup Hemangiol - skúsenosti

aneta1979
27. sep 2020

Ahojte chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosť zo sirupom hemangiom ďakujem

terka224
27. sep 2020

@aneta1979 hemangiol myslite. My mame, užívame ho

aneta1979
autor
27. sep 2020

Áno hemangiol nám ho chcú teraz nasadiť ale sa bojím trošku od vedľajších účinkov neviem či ho mám dávať malému nakoľko je aj predčasne narodeny

terka224
27. sep 2020

@aneta1979 kam chodíte k dr? Doktorky najlepsie vedia. A inac hemangiomy zvyknú aj samé zmiznúť. My musíme brať sirup, leho hemangiom ma mala na pipine. A vedľajšie účinky nemáme žiadne chvalabohu, len ten tep znizeny ale to je v norme

aneta1979
autor
27. sep 2020

Môj malý to má tiež tam na pipiku a má to dosť veľké na boku my sme boli na kramaroch u dokt sejnovej len som sa bála veľmi tých vedľajších účinkov .vy odkedy beriete ten sirup nám hovorila že 6mes treba brať

lenkabrunovska
26. okt 2020

Dobry den, aj my mame podstupit liecbu Hemangiolom a tiez to zvazujem, ale dcerka to ma pri ocku a zvacsuje sa, tak aby jej to nezavadzali asi musime. Inac je aj mast, ktoru nam predpisala Dr na dalsie dva hemangiomy ktore ma na tele, ale nie pri ocku.

dominr44
20. júl 2021

@terka224 zdravik zmizlo jej to? My mame ten isty problem

miriiiam
4. okt 2021

Ahojte áno používame sirup hemangiól už mesiac a krásne nám to mizne . Vedľajšie účinky žiadne chvála Bohu 😊

saskia222
15. feb 2022

@miriiiam dobry den nas to akurat caka tiez. Podavate to malej doma prosim? A meriate aj tlak???

lenkabrunovska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bambulka_28
21. júl 2022

@aneta1979 dobry den, podstupili ste liecbu tym sirupom? Pomohlo to? Mali ste nejake vedlajsie ucinky? A ovplyvnilo to spanok babatka? Doktorka povedala, ze nam po nom bude spavat este horsie ako doteraz, tak by som chcela vediet ci to naozaj tak he. Dakujem

janikk222
13. mar 2023

Zdravím. Ma. Niekto. Taky. Prípad. Hemangiol podnebie? Mali ste aj. Nejaké. Vedľajšie účinky? Prosím vás dajte. Mi vedieť. Mam dcérku ma 6mesiacov

vegaelhu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
norki
25. jún 2024

Mali ste niekto vedlajšie učinky? Syn berie sirup už tretí mesiac, hemangiom mu pekne slabne, ale od kedy začal s príkrmami (cca 1,5m dozadu) tak ma zle travenie, a k tomu strasne slaby spanok, cele noci sme hore kvoli vetrom i ked nad ranom sa pekne vykaka, a cez den spava max 20 minutove spanky. Vyskusala som uz vsetko no rozmyslam, či to nebude sposobene sirupom, nakoľko sa stale stav nezlepšuje.

vegaelhu
25. jún 2024

@aneta1979 dcérka tak isto užívala Hemangiol a boli sme tri dni hospitalizovane v nemocnici v BB, aby jej skontrolovali ci je všetko v poriadku. Malá má hemangiom na ľavom licku a sirup nám veľmi pomohol. Teraz máme už len masticku a som rada,že sme do toho šli🙂

janulka5988
20. sep 2024

Dobrý deň, môžem sa spýtať ako staré boli deti keď vám sirup nasadili ? Niekde píšu že sa dá len do 6 mesiacov, ale našla som už info že môže sa aj starším deťom. Ďakujem 🙂