Omikron sa tu tak bleskovo šíri? Čo myslíte? Ja aktuálne po dolieceni už negatívna. Mate niekto v okolí niekoho chorého na covid?
@mirkava ja som sa práve vyliečila
Omikron? Veď už sú mrte ďalších mutácií a mrte iných viróz, bakteriálnych infekcií ... v mojom okolí každý druhý chrchle, soplí ... v tomto ročnom období je to bežné.
@mirkava
Či Omikron, to netuším (pravdu povediac som sa nad tým ani nezamyslala), ale po vianočnom večierku bola snad polovica zúčastnených do týždňa doma s Covidom…
Ja to ani nerozlisujem.nikdy som to nerozlišovala ani neštudovala extra.pre mňa jednym slovom covid
Akurát ma prekvapuje ,že sa stále zatvárajú školy,škôlky.ja už som to teda nečakala.ze to zase zajde až takto.myslela som,že to tu jednoducho už medzi nami bude ako choroba a nie zas plošne zatvárať ..
V mojom okolí je veľmi veľa covid pozitívnych posledné týždne. Ale čo je to za variantu asi nik netuší. My sme tiež chorí s najmenším momentálne, ale nerobili sme si testy, teraz to už vôbec nemá zmysel.
Este stale je toto tema? Je zima, takze ficia vsetky mozne virozy.
Css chripkove. Ale uholne boli super. Plne zdravie a kopa snehu 😃 Jj, som stara 😵💫
Ja som mala pred cca mesiacom covid a teraz som zase fufnava ..
@pe_mi Uz za mojho.detstva, teda v 80. rokoch, byvali chripkove prazdniny. Niekedy bola chora aj polovica triedy a ucitelia boli na tom podobne, nemal v podstate kto ucit.
Tak my sme doma siesti, covid maju 3 - manzel a 2 dcery (8r. a 11 mesiacov), ja s najstarsim mame daku virozu za sebou, ale covid to podla testov nebol (ja otestujem, lebo chcem vediet), no a 3 rocny je tiez negagivny, ale ten schytal kiahne. Takze 11mesacna bude mat kiahne na Vianoce...🙄
@eliska13 presne takéto mám v práci a pri mne tiež jedna taká, čo nebude doma, lebo peniaze, ale roznášať to bude veselo, kašľať s otvorenými ústami. No hnus.
@felycity myslim, že až 50 percentná chorobnosť, ale to záleži od zriaďovateľa, riaditeľa, u nás sa nezavrela ani cez covid, my sme frčali stále.
@mirkava no chripkové som nezažila nikdy, takže toto určite tu nebolo, ani moje deti, ani ja a ani v školstve v práci
@mooonika1975 asi som už stará 😁. My sme mávali chrípkové pravidelne každý rok.
netuším u nás v okolí sú všetci zdraví, našťastie.
@mirkava aj my sme mávali, ešte pred 100 rokmi, hneď ráno po príde do školy sme sa rýchlo porátali, či bude voľno alebo nie. 😂 Ale my sme iba raz myslím mali 1-2 dni. My sme boli veľmi zdravá škola , 😂. Ale ostatné školy mávali, suseda, ktorá chodila na inú základku bola doma, tak sme jej závideli.
@mirkava Odkiaľ vieš, že si mala omikron? Covid sa šíri, ale je viac druhov.