Ma niekto na predaj metforim, siofor? Žiadny lekár mi ho nechce predpísať ani gyn mam už 10 rokov PCOS
5 R Snazilkujeme
ak ti ho nechce predpísať lekár, tak asi má na to dôvod. Chceš si naordinovať lieky sama? Veríš, že práve tieto ti pomôžu, keď ti ich nepredpísal na tvoju žiadosť lekár?
@annkajanik ja ho mám, brala som ale keďže som otehotnela musela som vysadit.. Ale ako píšu kocky vyššie, s liekmi nie je sranda a pokial ti ho nechce dr predpísať tak asi vie prečo...
Babi mam pcos keď som mala 12 rokov brala som ho a vďaka nemu som po 4 rokoch mala normálne menštruáciu
@annkajanik tak potom nerozumiem... prečo ti ho lekár nechce predpísať, keď ho berieš dlhodobo?
Mozno skus hladat aj ine nahrady ja som tu minulemdarovala niekolko baleni stadamedu 1000mg co je len Indy vyrobca
Ja uzivam metfogammu 1000 mg ale ta sa tazko zhana davaju miesto net tu stadamet
@loginexistuje no to bolo od vas velmi zodpovedne darovat hocikomu na internete lieky na predpis... S tymito liekmi nie je sranda
@10zabka no nechcela... Neviem asi sa stým nechcú zaoberať ja som ho brala v ké som mala detskú endok. Potom som už bola dospelá tak už má nemohla liečiť
@sisa_s ale nezodpovedné keď lekári nechcú riešiť pomôžeme si sami a keď bude zle tak to vysadime je plno žien ktoré dom to brali bez predpisu a otehotnela ved je to naša vec ak to chceme nieste lekár ani polícia
@annkajanik predstavte si, ze som buduca lekarka, a teda urcite viem o ucinkoch liekoch viac ako vy...no ja nepoznam teda plno zien, ktore by lieky na predpis brali bez predpisu (kde by ich asi zobrali??)...a obchodovanie s liekmi na predpis cez internet je mimochodom trestny cin
@sisa_s ach bože bože kuknite si témy siofor...
@sisa_s keď ich ne ponúkate tak nekomentujte
Siofor je pre diabetikov, preco by ti ho nepredpisal lekar, ak je na to dovod? To si si sama naordinovala alebo niekde vycitala, ze chces to brat?