Ospravedlnujem sa, ze to vesiam sem, ale neviem kde inde to dat.. Zistili mi u zubara cez rentgen sinusitis. Neviem co dalej sa bude diat, je to prakticky bakterialna celustna infekcia, ktora sposobuje migreny, unavu a bolest v oblasti zubu.. Som z toho na prasky, lebo sa snazime o babo a teraz toto. Chcem sa spytat, ci niektora tu take nieco mala, ako sa to lieci, ci existuje nejaka specialna dieta, jednoducho ako sa toho co najryclejsie zbavit.. dakujem ☹
z tohto na prášky?neblázni,vyrieši to orl vyš. a liečba,je to bežná a častá dg,
Mala som akutny zapal licnej kosti, bolelo ma pol hlavy, vsetky zuby mi pootvarali. Tyzden na ATB to vyriesil. Aj zuby zaplombovali a je to OK.
@abenys824 poradit sa s doktorom. Lepsi je tyzden ATB ako dlhodobo zatazovat organizmus toxinmi z infekcie. Malokto si to uvedomuje, ale pri infekcii sa do organizmu vyplavuju take svinstva, ze proti tomu su ATB cukriky. Obzvlast v tehotenstve. Lebo tie toxiny prechadzaju aj do plodu.
@angela5 lieci sa to ako kazda bakterialna infekcia antibiotikami...sinusitida je zapal prinosovych dutin, teba sa asi tyka maxilarna sinusitida...je to zalezitost ORL, ten by to mal aj liecit...