Ahojte, nakolko sa neviem uz druhy den dovolat lekarovi a mam na zajtra termin na ockovanie proti covidu. Je vhodne sa dat teraz zaockovat ak mam sinusitidu? (Mam ju prevazne skoro cely rok) prosim o radu len tych, ktori sa do toho aspon troska vyznaju
ja som riesila podobnu dilemu a zatrajsi termin ockovania radsej zrusila, aj ked som sa nevedela dockat terminu, radsej pockam a prihlasim sa opat az ked budem 100% zdrava
@kikuska63 no ja som potom ten istý prípad ,začiatku marca po skoro november mám problémy s dutinami , prieduškami . Vytery negatívne dokonca že vraj ani alergie , ale podľa môjho Orl lekára dom na 100% alergicka . Tak mi potom povedzte ja sa Asi musím dať zaočkovať v decembri . Pred troma týždňami som dobrala atb . Zapal dutin , teraz zase priedušky cítim, zatekanie hlienov trocha , opuchnuté sliznice v dutinách ..... celé zle . A som som si myslela že sa dám zaočkovať pfizerom ako chronicky pacient . A neviemved ja dom ako keby stále chorá , teraz som si dokonca dala spraviť odber krvi na protilátky komplet na covid a uvidim či som náhodou nemala covid ??? Vždy negatívna atigenovo aj PCR testom .