Sinus pilonidalis - dermoidná cysta

summerrain
27. feb 2015

Ahojte...tak po takmer piatich rokoch sa mi to opäť vrátilo a kedže na operáciu sa veľmi nehrniem, kedže som mala dosť zlé komplikácie a hojilo sa mi to rok, no lekár ma hneď odpinkal sa objednať do nemocnice, že to nemá význam liečiť...máte niekto skúsenosti aj s alternatívnou liečbou, ktorá fakt zabrala, či sa zákroku nevyhnem?

trgypadl
27. feb 2015

@summerrain kde prsene mas tu cyst lokalizovanu?

summerrain
autor
27. feb 2015

@trgypadl v sakralnej oblasti 😒

trgypadl
27. feb 2015

@summerrain a Ty sa ako momentalne citis?

summerrain
autor
27. feb 2015

@trgypadl momentálne začínam pociťovať bolesť a mám taký pocit, či sa to nezapálilo...k chirurgovi som prestala chodiť, začala som si na to dávať chválený sprej aloe vera, no mne to nepomohlo..zatvorí sa mi to na pár dní a potom po týždni sa zas otvorí, takto je to už niekoľko mesiacov...v poslednom čase mi to aj krváca, no fakt neviem čo teraz, som teraz ako malé dieťa, ale na zákrok sa bojím ísť, že sa to zas dokašle 😠

trgypadl
27. feb 2015

@summerrain no neznie to dobre,netreba skusat rozna babske recepty,lebo niekedy to spravi viac skody ako osochu...foto nemas???ak to mas bolestive mozno nie je nad cim rozmyslat

summerrain
autor
27. feb 2015

@trgypadl foto nemám...práve kvôli tomu, že to aloe vera vždy pomôže aspoň tak, že ma to prestane bolieť a uzatvorí sa, sa snažím zistiť niečo viac..ja mám len sprej a ten stečie raz dva dole, rozmýšľam nad gélom aloe, ale nemám toľko peňazí, aby som investovala do niečoho, čo mi nepomôže...pred 5 rokmi som to mala oveľa horšie..mala som až tri otvory a ťažký zápal a vtedy sa to liečilo u chirurga polroka (kvôli sceleniu sa, ale nescelilo sa, tak ma poslal na zákrok) a teraz sa mi aj scelí a na operáciu ma pošle akokeby išlo o odber krvi

trgypadl
27. feb 2015

@summerrain no len toto je taky problem,ze sa Ti to bude stale opakovat a budes v jednom kolotoci