Silný opaľovací krém

8. aug 2020

Ahojte, viete mi poradit najlepsie nejaky konkretny krem a ktorym mate dobre skusenosti? Mam velmi vela znamienok, pieh... A svetlucku kozu, ked aom mala menej rokov snazila som sa vela opalovat, chcela som byt hneda, ale samozrejme vzdy to islo len do cervena. Uz par rokov sa neopalujem, ale tento rok ma spali uz aj za hodinu a pol na slnku ked som natreta 50 faktorom a hned sa mi robia pluzgiere, hned mam potom vecer priznaky upalu(tie pluzgiere a upal k tomu som nachylna cely zivot, akurát at tento rok ma fakt aj za chvilocku spali) . Mate nejaky typ na nejaky krem? (ak nebude stat vela e potesi to)

mlska19
8. aug 2020

Urcite odporucam kvalinejsi krem,nie tie 5eurove z hypermarketov.Mne sa osvedcil LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS XL 50-ka.Tiez mam vela znamienok (tisice) a s tymto som bez ujmy prezila horucavy aj v tropoch.Ale napriklad plecia si cez obed vzdy zakryvam.

mirage
8. aug 2020

Aj ja mam alergiu na slnko. Ani 50tka napomaha. Jedno ci Daylong ci Institut Esthederm. Este tak ten IE by som odporucila. Lacne kvalitne uva uvb vyrobky pre extremnu alergiu nenajdes.

simsalabim
8. aug 2020

Bioderma 50.

misiatko81
9. aug 2020

za mna esthederm, nikdy som sa neopallia do hneda az s tymito kremami.syn mal vzdy alergiu na slnko, tak jemu som zabrała taky intolerance a uz s tym via niemal problemy.a ano, nie su lacne, ale oplati sa investovat do nich

laurabenceova
15. aug 2020

GARNIER AMBRE SOLAIRE SENSITIVE ADVANCED CREAM SPF50+Opaľovací krém na svetlú pokožku citlivú na slnko

sense
15. aug 2020

La roche posay athelios 50 mam veľmi svetlu pokožku, a alergiu na slnko

fem
15. aug 2020

skus Daylong Actinica, precitaj si o tom