Silný menzes po pôrode

denulienkad
18. aug 2014

Ahojte aj vy ste mali po porode ju silnu.Prvu mrchu som dostala 3 m od porodu potom mi mesiac meska a ked ju dostanem taku silnu,ze az.Kazde 3 hod si musim menit tampon aj vlozku.Mam ju 5 dni.Pred porodom bola omnoho lepsia.No a nasla som aj zrazenu krv.Dik

miku1
18. aug 2014

@denulienkad Ja som mala takú istú....nestíhala som si meniť vložky. Ale o pár mesiacov sa to začalo upravovať a teraz po roku je to asi tak ako pred pôrodom. Aj tú zrazenú krv som zo začiatku mala. Telo sa ešte dočisťuje.

marseillka
18. aug 2014

@denulienkad ahoj, ja som dostala prvy menzes 7m po porode, a prvy den som ledva vstala z postele..strasne nieco, druhy den uz som chodila po byte, treti uz skoro tak ako pred tehu..dalsie tri mrchy uz boli ovela lepsie.Takze je to normal.

denulienkad
autor
18. aug 2014

Nemam ist k lekarke koli zrazeninam?

miku1
18. aug 2014

@denulienkad Ak máš kvôli tomu obavy, tak choď. Budeš kľudnejšia 🙂 Za seba ti môžem povedať, že zo mňa teda išli riadne kusy, no potom to prešlo.

danielahamar
18. aug 2014

@denulienkad neverila som, že vitamín C pomôže, ale daj si najmenej 250g 2*denne 😉 prípadne citron

chikitka
18. aug 2014

@denulienkad aj ja som mala aj po prvom porode aj po druhom silny menzes. v druhom pripade (lebo v prvom som po 3. menzes otehotnela 🙂) sa mi to zacalo upravovat, ale tiez som mala nazacitaku bolesti, migreny, krize, v noci som nestihala dobiehat na wcko, pod sebou stale podlozka... a mala som nervy, ze tolko druhov vloziek a tamponov co za tych 8 dni vyuzijem, snad ani nevyrabaju... teraz je to uz lepsie, aj ked stale mam doma 3 velkosti tamponov a 2 velkosti vloziek :/ ja by som ti poradila, aj mas tak silne, nezabudaj aj na zelezo... aby si nebola unavena a vladala aj pri dietati...

ivanka.7
18. aug 2014

Po porode ovela horsiu 😀 to co opisujes bol moj normalny predporodny stav (az na to, ze to trvalo 7 dni 😀)

Ak si nie si ista ze je to ok, urcite je lepsie sa opytat doktora.