Ahojte aj vy ste mali po porode ju silnu.Prvu mrchu som dostala 3 m od porodu potom mi mesiac meska a ked ju dostanem taku silnu,ze az.Kazde 3 hod si musim menit tampon aj vlozku.Mam ju 5 dni.Pred porodom bola omnoho lepsia.No a nasla som aj zrazenu krv.Dik
@denulienkad ahoj, ja som dostala prvy menzes 7m po porode, a prvy den som ledva vstala z postele..strasne nieco, druhy den uz som chodila po byte, treti uz skoro tak ako pred tehu..dalsie tri mrchy uz boli ovela lepsie.Takze je to normal.
Nemam ist k lekarke koli zrazeninam?
@denulienkad Ak máš kvôli tomu obavy, tak choď. Budeš kľudnejšia 🙂 Za seba ti môžem povedať, že zo mňa teda išli riadne kusy, no potom to prešlo.
@denulienkad neverila som, že vitamín C pomôže, ale daj si najmenej 250g 2*denne 😉 prípadne citron
@denulienkad aj ja som mala aj po prvom porode aj po druhom silny menzes. v druhom pripade (lebo v prvom som po 3. menzes otehotnela 🙂) sa mi to zacalo upravovat, ale tiez som mala nazacitaku bolesti, migreny, krize, v noci som nestihala dobiehat na wcko, pod sebou stale podlozka... a mala som nervy, ze tolko druhov vloziek a tamponov co za tych 8 dni vyuzijem, snad ani nevyrabaju... teraz je to uz lepsie, aj ked stale mam doma 3 velkosti tamponov a 2 velkosti vloziek :/ ja by som ti poradila, aj mas tak silne, nezabudaj aj na zelezo... aby si nebola unavena a vladala aj pri dietati...
Po porode ovela horsiu 😀 to co opisujes bol moj normalny predporodny stav (az na to, ze to trvalo 7 dni 😀)
Ak si nie si ista ze je to ok, urcite je lepsie sa opytat doktora.
@denulienkad Ja som mala takú istú....nestíhala som si meniť vložky. Ale o pár mesiacov sa to začalo upravovať a teraz po roku je to asi tak ako pred pôrodom. Aj tú zrazenú krv som zo začiatku mala. Telo sa ešte dočisťuje.