Ahojte čo zaberá ale naozaj na silný dlhotrvajuci kašel u dospelého? Už sme vybrali dvoje atb a možnostvo liekov proti kašlu a nič. Ďakujem
@palculienka40 nie
Treba všetko vysadiť, už toho telo má dosť z farmácie. Ja už 3tyzdne bojujem s kašľom a určite ešte 3m budem, keďže po covide.
@majkabr no to zvykne obvodak zobrat krv na mykoplazmy, chlamydie, cierny kase, rs virus, vytery z hrdla nosa a sputum. Covid test by bol tiez na mieste.
Mám rovnaký problém (strašné zahlienenie a kašeľ bez čo i len zvýšenej teploty) už 6 týždňov, za sebou ATB, RTG pľúc, CT, EKG…, necelé tri týždne beriem už aj lieky proti alergii (mám na pele a roztoče) a nič nepomáha… Akurát zajtra idem zasa k všeobecnému, nech mi urobí stery alebo ja neviem čo, toto nie je normálne, ten kašeľ ma až vysiľuje.
Covid testy som si robila za ten čas 4 a bohužiaľ negatívne - aspoň by mal človek odpoveď čo mu je a predpoklad, že to prejde.
Ja kaslem od polky decembra. Mala som covid a odvtedy sa toho nemozem zbavit. Covid prebehop uplne v pohode, trochu soplu a kychania a uz ked som bola negativna, tak zacal ten kasel a zahlienenie, teplota ziadna. Zo sterov mi vysiel streptokok, tak beriem ATB, ale som tehotna po predchadzajucom potrate, tak lekar je velmi opatrny. Uz zacina byt zo mna zufaly, lebo nevie, co mi uz dat na to.
Vyter+serologia a kodein tablety
@majkabr a zistili pricinu?