Ahojte zazil dakedy dakto take silne zovretiev strede hrude ( trvalo to chvilku hned ako som sa vystrel to bolo prec. Mohlo to byt srdce alebo daco od chrbtice? Srdce vsetko mam zdrave. Bolo to silne a dost neprijemne tlak mam v norme len neviem posudit ktora z tych dvoch veci to mohla byt dakujem.
Mam 21 rokov to este si myslim take nemam
Kľudne aj úzkosť
Lebo mam aj extrasystoly to viem ako pocitujem s tym som uz zmiereny a mam aj tetaniu ale toto bolo divne som v pokoji sedel a zrazu. Ale bol to prsvdepodobne chrbat lebo teraz ma pri pohybe pali v strede hrude hrudna kost
Ja len k tomu žlčníku - kolegyňa je aktuálne s 19.ročnou dcérou na OČR po operácii žlčníka..
Brucho ma neboli ani v okoli
Ahoj, asi mame to iste. Mna to trapi uz asi 5 rok, je to take nahle neda sa to uplne opisat, akoby ta niekto chytil na sekundu za priedusky a stlacil , a potom citis akoby tikot srdca. Taktiez som bol na echu a 4x ekg a vsetko v poriadku.Tiez si to neviem vysvetlit, niekedy to kopne 6x za den a niekedy sa to neobjavi tyzden. Mal som aj panicke ataky prave z takychto veci ktore sli od chbtice ,ale toto je velmi divne az neprijemne. Zacal som teraz riesit chrbat a mam mierne posunute 2 stavce do chrbtice ktore tlacia na nervy ktore ovplivnuju srdce a dychaci system. Taktiez som maval tlak na hrudnej kosti pri behani hlavne v zime . Vraj to moze ist niejak aj so psychiky ale mne to nepride ako daka psychicka porucha. Skus ist za dakym dobrym fyzioterapeutom ktory sa ti pozre na chrbat.
@judzin2 Ahoj presne som na tom rovnako a urcite to je chrbat spusta mi tie extrasystoly v kuse a teraz som si ak ti mozem poradit kupil tie stahovacie pasi na ramena a ako mi cely den drzy chrbat rovno a ramena natiahnute do zadu tak musim zaklopat ze ani jedna extrasystola za cely den ani tlaky na hrudi a ano bude mi chrbtica tlacit na tie nervy lebo som dost vysoky a vsimam si to ze to je ten chrbat a tiez mam z toho panicke ataky uzkosti bojim sa kedy to na mna pride.
Bolo by fajn začať cvičiť, posilňovať chrbtové svaly.SM systém, Pilates 😉 to zvládneš. Upraví sa aj držanie tela.
@nikaeli ano cvicim SM system hybem sa vela
Ahoj neda sa ti napisat sprava, ako je to teda s tebou? pretrvava to alebo ti to odznelo tymi stahovacimy pasmy?
Ahoj vies co tie pasy pomahaju ale nedaju sa nosit stale ja som ich mala tri dni a tie svaly si zvykli ze ich nieco drzi tak ma seklo :( ale popravde snazim sa co najmenej lezat cize spanok 6-7 hodin lebo lezanie mi najviac ubija ten chrbat a v tedy ak dlhsie spim alebo lezim cely den tak mota sa mi hlava z krcnej ale posledne dva tri tyzdne ako takto fungujem tak ani raz nepreskocilo plus snazim sa cvicit a zohnat si fyzioterapeuta nech spravne cvicim a nepokazim si ho este viac