Dobrý deň idem si k vám po radu. Strýko má už tretí deň silné točenie hlavy. Má sťažené chodenie keďže sa mu tak točí hlava že nevie ani stať poriadne. Prvý deň ho odviezla záchranka lebo odpadol. Robili mu komplet vyšetrenia .... Tlak krv moc covid CT mozgu ....všetko ok negatívne a v poriadku ....po 3 hodinách v nemocnici HRDINA podpísal reverz že ide domov lebo mu nič nezistili ....no točenie pretrváva ....a obávam čo snim je .... Nemáte nejaké skúsenosti ? Býva v byte oproti mne .... Chodím ho kontrolovať idem mu odmerať tlak no sto chutí mu mám zavolať záchranku a nech si ho nechajú v nemocnici ....veď toto nieje normálne predsa
Ale on mohol byť v nemocnici, ale ON podpísal reverz, tak...?
Nemoze to mat z uzkosti alebo take nieco?
Točenie hlavy môže mať z milióna veci, ale keďže je starý, predpokladám, že je to aj nedostatok tekutín. Môže to byť aj stredné ucho môže to byť krčná chrbtica, môže to byť tlak, môže to byť srdce, môže to byť čokoľvek .....Nemyslím si, že na modrom koníku by ti niekto zodpovedal túto otázku. Je dospelý, svojprávny a keď podpísal reverz, hádam je zodpovedný sám za seba.
A prosím pekne nezneužívaj sanitky a lekársku pomoc na človeka, ktorý sa o seba nestará a nezáleží mu na tom. Myslím, že tu sanitku môže potrebovať človek, ktorý je vážne chorý a bude si to vážiť.
u môjho starého otca to bolo stredne ucho. tiež bol pobyt v nemocnici nevyhnutný. nevedel prejsť už ani dva metre.
Ak to nie je život ohrozujúci stav a na nič neprišli, tiež by som podpísala reverz. Asi sa totiž necíti až tak zle keď nechce byť v nemocnici. Ver že keby mu bolo extrém zle, tak by s tou nemocnicou problém nemal.
Nemôže to byť vedľajší účinok očkovania ?
nemôže to byť z krčnej chrbtice? Treba Rtg chrbtice. To mu nerobili? Možno má niečo zablokované a nemusí o tom vedieť. Mala som niečo podobné. V nemocnici ho určite nenechajú keď je všetko OK. Treba si obehať odborných lekárov.