Silné tézne bolesti hlavy

laurien1130
1. jún 2023

Dobrý deň, obraciam sa k vám pre radu.. môjho priateľa už skoro rok trápia strašné bolesti hlavy.. bol u neurologičky aké tá mu s ničím nepomohla.. trápi sa deň čo deň a prestáva to zvládať.. bolesť mu ide z krížov kde mu to putuje až do hlavy, ktorá ho bolí nonstop.. bol u mnoho masérov, chiropraktikov, ale nič mu nezabralo. začalo sa to tým že mal zápal dutín, z čoho ho seklo v krku a teraz je na tom takto, sme už zúfalí obidvaja.. nie je tu niekto kto to zažil? boli by sme veľmi radi za akúkoľvek pomoc alebo radu. ďakujeme ❤️

aurinia
1. jún 2023

@laurien1130 CT hlavy bol? RTg dutín?

pribinak
1. jún 2023

Treba sa pýtať na MRI hlavy a chrbtice

marca12
1. jún 2023

@laurien1130 ja som dva roky chodievala na masaze a popritom cvicila a odvtedy nemavam migreny. Mne to velmi pomohlo. Ak ma taketo bolesti,nech ide naspat k neurologicke alebo nech zmeni lekara. Mala ho poslat na ct hlavy a mri celej chrbtice.

laurien1130
autor
1. jún 2023

@aurinia áno, MRI, rengene, všetko, a stále sa nič nezistilo

laurien1130
autor
1. jún 2023

@marca12 a aké ste mali príznaky?

marca12
1. jún 2023

@laurien1130 mala som silne migreny,zvracala som z migren. Mne zacala migrena v stredu,stvrtok a skoncila v nedelu a takto stale dookola.

laurien1130
autor
1. jún 2023

@marca12 priateľ ale migrény nemá, nezvracia, iba ho hrozne bolí hlava

panonia
1. jún 2023

A čo alternativnu medicínu? Ja by som skúsila aj to.

aurinia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikolca
1. jún 2023

No ja ťa asi nepotešim trpim silnymi bolesťami hlavy už roky mala som spravene všetky možne vyšetrenia a nič mi nezistili je to hrozne mna bolia až korienky vlasov.tie bolesti prichadzaju každy den

taga
1. jún 2023

@laurien1130 ja teraz tresnem uplne mimo, ale je to moja cerstva skusenost 🙂
Mna NIKDY nebolieva hlava.. ale, tento rok som si viac zacala kupovat rezane kvety do vazy a teda, jedneho dna som si kupila frezie a 3 dni ma tak neskutocne bolela hlava, ze som nechapa co to je! Potom som plzrela na ne, zrazu mi doplo, vyhodila som ich a bllo po bolesti, fakt! Nechcelo sa mi verit, tak som spravila skusku spravnosti s kyticou tulipanov a to iste!
Cize u mna nejaka alergia na pele alebo proste reakcia na tu silnu vonu...
Kedze pises, ze priatelovi to tiez zacalo zapalom dutin a ma uz vsetky mozne vysetrenia, skuste porozmyslat, ci nemoze byt alergicky..

laurien1130
autor
2. jún 2023

@nikolca a ako s tým žijete? chodíte normálne do práce?

queen_mary
2. jún 2023

Tiez by som skusila aj alternativu. Akupunkturu napr😊

monkabohdalova
2. jún 2023

@laurien1130 ja som mávala hrozne denodenne bolesti hlavy a vyskušala som kadečo a najviac mi pomohlo užívanie Magnerotu trikrát za deň, tiež som tomu moc neverila, že by mi magnezko mohlo pomôcť, no neubehli ani dva týždne a bolesti sa oveľa zmiernili 🙂

queen_mary
2. jún 2023

@monkabohdalova no ak je to migrena, tak na to magnezium veru nezaberie.

laurien1130
autor
2. jún 2023

@monkabohdalova priateľ magnézium pravidelne pije a nič.. sme totálne zúfalí už nevieme čo s tým, jemu všetko vyráža z krížov

queen_mary
2. jún 2023

@laurien1130 neskusali ste neolurochirurga? Ci to nejde od chrbtice?

nikolca
2. jún 2023

@laurien1130 kedže mi nič nezistili pri vyšetreniach pripisali to psychike beriem antidepresiva no vôbec mi nepomahaju.ja sa zobudim rano už s bolesťami hlavy je to hrozne tiež mam pocit že to ide z chrbtice hrozne ma pali krčna chrbtica je to velmi neprijemne mam pocit že sa z toho zblaznim tie bolesti su šialene silne nie nepracujem pracovať z tymi ukrutnymi bolesťami som nezvladala som na invalidnom dôchodku.ja mavam take bolesti že su dni ked zvraciam.a tvoj priatel pracuje?

laurien1130
autor
2. jún 2023

@nikolca nie nie, je tiež doma ale chcel by sa veľmi vrátiť späť do normálneho života

stancik01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana612
16. júl 2024

@nikolca Ahoj. Este stale mas tie bolesti hlavy? Ja mam tiez tenzne bolesti hlavy a všetky možné vyšetrenia za sebou.. mám zistenu tetaniu a vraj to všetko sposobuje tetania. Mne celkom dosť pomohol liek amitriptylin beriem polroka a myslím že tak na 50% pomohol.

tito1993
21. júl 2024

ja mám tiež takéto problému už ma boli hlava skoro mesiac ráno vstanem a hneď bolesť,a sa to strieda nad očami okolo spankoch temeno a vzadu jak je koreň vlasov
žiadne lieky mi nezaberajú
máte niekto takéto skúsenosti zajtra idem na MR krčnej chrbtice tak som zvedaví

stancik01
21. júl 2024

Ak veríte drogám, ťažko sa uzdravíte, ešte som nikoho nevidel, koho by jedovaté chemikálie uzdravili, obrátene to je ako na bežiacom páse

gabilopatka
3. dec 2024

@tito1993 ahoj našli ti niečo? Ako zvládate tie bolesti hlavy? Ja to mam od krčnej... Raz ma. Boli nad jedným okom, raz za druhým a záhlavie... A samozrejme celá krčná stuhnuta a Hrudna chrbtica ma boli