Silné potničky

mimsdop
21. aug 2023

Prosím Vás viete mi poradiť niečo na potničkyna krku a na tvári? Sú už skoro bordovej farby, rozlievaju sa až do vlaskov a pribúda ich tak že sa zlievaju do veľkých bordovych fľakov. Doktor mi dal holtov krém no ani ten nezaberá. Ďakujem 🙏

ingush616
21. aug 2023

To ma malé dieťa? Alebo ty?

zzuunnaa
21. aug 2023

@mimsdop nám na potnicky (u ročnej dcérky) zaberá weleda krém na zapareniny (kúpiš v dm). Večer natriem a rano sú o dosť viditeľne menšie… Samozrejme treba opakovat ale mne to zatiaľ s týmto ako tak ide dať do poriadku.

mimsdop
autor
21. aug 2023

@ingush616 synček, ma niečo cez dva týždne a na tvaricke už skoro nemá čisté miesto

mimsdop
autor
21. aug 2023

@zzuunnaa je to dobre natierať aj na tváričku?

zuzkaburik
21. aug 2023

@mimsdop ahoj mam uplne čerstvú skúsenost. Imazol krem pasta týždeň vkuse rano a vecer. Nic ine nezabralo.

mimsdop
autor
21. aug 2023

@zuzkaburik ten mu dávam pod krk, je to podľa teba ok aj na tvár? (ma to aj na očkach, vo vlasoch, kolo pier, všade)

zuzkaburik
21. aug 2023

@mimsdop oci vynechaj príp. Opatrne viecka. Liek sa nemá aplikovať do otvorených rán a na sliznice. Inak v tenkej vrstve masti aj vlasy, tvar... On zaberie ale chce to ten týždeň

mikitilik29
21. aug 2023

Vykupat v harmančeku. Nám to pomohlo vždy

zzuunnaa
21. aug 2023

@mimsdop podľa mna môžeš, je to krém s prírodným zložením. Weleda kozmetika na tom stavia..