Ahojte🙂
Už 3deň ma trápia úplne silné pohyby v bruchu, skôr na ľavej strane, kade tade, akoby som bola v 7mom mesiaci tehotenstva.
Normálne sa mi hýbe celé brucho, cítim akoby kopance...
Tehotná nie som.
K dr. Pôjdem, lebo už som kadečo pozerala na nete a píšu, že zomieram🙈...ja som hneď z týchto veci v strese.
Problémy so žalúdkom mávam, mám aj intoleranciu na laktozu, na hadicu som už párkrát bola,ale toto som ešte nezažila, denne aj 4x a dlho.
Možu toto robiť pohyby čriev a až takto?
Donedávna som mala hrozné bolesti chrbtice, to je ako tak lepšie a teraz toto...
Zažila to niektorá?
Ďakujem 🙂
@mamina7070 nemám plyny...tak normálne🙂...a aj keby aby som mala take pohyby?...ako píšem totálne, celé brucho sa mi trasie, aj teraz cítim akoby také kopance na ľavej strane....
Plyny alebo tehotenstvo.
@martinkatinka Myslím, že to by som si všimla, už mám 3deti, a tie plyny...no celý deň sa mi celé brucho trasie....
@morigan555 ahoj, prosím ťa, čo to nakoniec bolo?? Ja to cítim už druhý deň (možno aj dlhšie, ale nevšimla som si). Na jednom mieste, v hornej casti brucha, cítim už druhý deň nonstop nejaké pohyby. Úplne ako kopance, ale najednom mieste? 2 dni? Ráno keď som ešte ležala, priložila som si na to miesto ruku a chvíľu sa mi zdalo, že tie pohyby su v rovnakom intervale, ako keby mi pulzovala tepna. Chvíľu to zas vyzeralo fakt ako kopance🤦🏼♀️ Už som si čítala, že takto je cítiť brušnú tepnu pri aneurizme, a že je to smrteľné, ak praskne🤯🤦🏼♀️ Plynatosť nemám. Posledné dni nemám ani žiadne problémy s plynatosťou a vyprázdňovaním. Tehotná určite nie som. Nechápem 🙈 Čo to bolo nakoniec u teba?
@morigan555 aneuryzma joj😂🤦🏼♀️ oprava
@janulax ahoj prepáč že až teraz...nebolo to nič, jednoducho to prešlo🙂
@morigan555 už aj mňa 😃😃 ale ci pana, nebolo mi všetko jedno
plyny (prdy) alebo mimozemstan a nezomieras 😉