Silné napätie v hlave

juraj456
27. okt 2024

Ahojte, chcem sa opýtať mám panicku poruchu a dlhšie mávam také stavy že sa cítim úplne normálne a príde na mňa také napätie v hlave a pocit že zabúdam a že úplne budem mimo. Je to napätie , nemôžem sa sústrediť vtedy. Ma to niekto? Skúšal som aj na fb skupiny a nikto nemá nič podobne. Máte to niekto? Ďakujem

ada_alica
27. okt 2024

@juraj456 ja mám veľmi zvláštny pocit napätia až stuhnutia v hlave pri migréne a nie hlava ma nebolí, je to typ migrény bez bolesti ....

juraj456
autor
27. okt 2024

@ada_alica a vieš to opísať presnejšie ? Mávaš to tiež hocikedy?

ariannazara
27. okt 2024

Ja nemám žiadne poruchy a takú mozgovú hmlu mam bezne. Napätie v hlave a zabudnem co chcem, v poslednej dobe furt zabúdam 😂 a už to neriesim

ada_alica
27. okt 2024

@juraj456 no ten pocit zanrznutia v hlave, ja vtedy neviem pomenovať veci.... naozaj neviem nie je ti iba pocit, neviem rozmýšľať, viem robiť bežné veci, ktoré som zvyknutá robiť bežné.... napríklad adresu som mala roky napísanú na chladničke.....keby náhodou 🙈 bolo treba záchranku zavolať ale teraz už je dcéra veľká už je to iné ako keď bola maličká a ja som bola s ňou sama doma.

ada_alica
27. okt 2024

@juraj456 tetaniu nemáš?

juraj456
autor
28. okt 2024

@ada_alica nie , bol som aj na eeg

juraj456
autor
28. okt 2024

@ariannazara niekedy to mám aj ja také že fungujem v pohode a niekedy je to také silne až.