Silné krvácanie

blazonko1994
25. apr 2015

ahojte dievcence chcela by som od vas radu...uz 18 dni v kuse krvacam...v stredu som bola u svojej gynekologicky a ta mi povedala ze su len 2 moznosti preco tak silno a dlho krvacam...bud je to tym ze som zase zmenila antikoncepciu(ale to sa jej zdalo ze to az moc krvacam) alebo som bola tehotna a potratila som...divne vask je ze ma neposlala na ziadne vysetrenie len mi povedala ze si mam dat tyzden pauzu(nemam brat antikoncepciu) a po tyzdni si mam dat zase druhu co mi predpisala..co mam podla vas robit? mam si ist od nej vypytat vymenny listok na vysetrenie do nemocnice alebo mam ist rovno na pohotovost..nechem nieco zanedbat..

dionyzka
25. apr 2015

@blazonko1994 ... ja osobne by som nejaky ten cas prestala s experimentovanim s antikoncepciou. Raz jednu, potom druhu, teraz znova zmena. Nechaj telo trochu zharmonizovat a prejdite na kondomy.
... na pohotovosti ta poslu "do kelu" nie si urgentny stav, ked to trva uz 18 dni. Na tvojom mieste zaplatim sukromne centrum a chcem vediet nazor viacerych lekarov.

bonaqa2013
25. apr 2015

@blazonko1994 a na kontrolu nemáš prísť? Či prídeš o 2 mesiace zas ku nej, ale už poriadne vykrvácaná..... Zvláštny postoj lekárky, čakala by som aspoň kontrolu z jej strany.....

nikus587
29. apr 2015

choď k iném lekárovi, hoci aj za poplatok. To nie je normálny postoj lekára.