Ahojte, je tu niekto kto má strašne bolesti z menštruácie ? Ja čím som staršia mám silnejšie a silnejšie bolesti a teraz mám ešte aj helicobaktera strašne niečo😔Prosím vás čo by ste odporučili na bolesti ? Dávam si aj buscopan ale vôbec nezaberá😏Vďaka za každú radu.
Kvapky Algifen - mne len to zabera ked je velmi zle. Ale su len na predpos. Mne ich predpisovala gynekologicka.
Ja som sa sprchovala v horúcej vode ale to zase dlho som v sprche byť nemôžem a dávam si fľašu s vodou horúcou na brucho ale stále je to dosť veľká bolesť😔Tie algifen kvapky si dám asi aj ja predpísať dohodnem sa s gynekologickou. Dnes mám prvý deň ale takéto bolesti som ešte asi ani nemala🤦♀️To Vám byva až tak zle že na odpadnutie ? Ja som počula že aj ženy vracajú z menzesu a mne občas je tiež tak😔
Ja mam veľmi dobré skúsenosti s pupalkovym olejom
@anka712 sumivy panadol ultra rapid a sediet v horucej vani.....
@sweetdreams nemám vaňu😔a ten panadol zaberie aj tak ? Nie sú to tabletky ?
@anka712 to su sumive tablety, rozpustis v pohari vody.ako uplne bolesti nezmiznu, ale v ramci toho, co som vyskusala, mi zabera najlepsie. ale ucinkuje len tak dve hodiny, tak potom davam dalsi. ten prvy den mam vzdy hrozny...
@sweetdreams ja mám dnes prvý deň ale take bolesti ako keby som umierala takéto bolesti z menzesu som nikdy nemala😔Potrebujem niečo čo mi pomôže od bolesti, mám buscopan ale zabral iba trosku aj to len na 10 minút mám taký pocit. Ak zajtra budem mať takéto bolesti ako dnes tak odpadnem môžem ísť rovno gynekologické nech mi niečo predpise alebo si pôjdem kúpiť ten panadol či mi to nezaberie🤷♀️
Na bolestivu menstruaciu je dobry liek pitny rezim. Ale nie pocas- to uz je neskoro. Funguje to preventivne, takze treba davat pozor na pitny rezim tyzden pred ocakavanou ms- idelane pit vela a vela. Cim sa menej pije, tym vacsia bolest.
Oooiko
No tak ja som už vyskúšala kade čo na moju príšerne bolestivu menštruáciu. Vždy som do seba pchala tabletky a kvapky od výmyslu sveta až som si jedného dňa povedala dosť. Začala som skúšať robiť kroky preventívne, aby som sa bolestiam vyhla...Nie hasiť situáciu, keď už bolesti mám. Tiež to určitú chvíľu trvalo, kým som zistila, čo mi zaberá a dnes nedám dopustiť na alchemilkovy čaj. Pijem ho raz denne cca týždeň predtým, ako mám dostať dni a bolesti sú zázračne preč, príp. su také, že ich takmer vôbec necítim a nijako ma neobmedzujú. Vyskúšaj, určite je to lepšie ako sa dopovat chémiou.
Mne najlepsie zaberie 50 kv algifenu. Je na predpis ale ked si dam menej kvapiek tak nezaberu.... Ked mas take silne bolesti nemozes mat aj nejaky funkcny problem cystu alebo endometriozu? Mne nakoniec dr nasiel endometriozu a po operacii som uz nemala take silne bolesti...
@milus777 po potrate mi niekolkokrat brali krv ci je na nule hcg. Obvodna mi brala krv aj ci nahodou nemam niaky zapal alebo co som nestratila vela krvi. A gynekologicka ma pozrela po par tyzdnoch a bolo vsetko v poriadku. Cize som myslela, ze to je normalne. No beriem momentalne vitaminy aj inofolic tak dufam, ze sa to ustali. Ak nie urcote zajdem sa spýtať na algifen. Ďakujem pekne🙂
Ja som toto mavala pravidelne, dokonca menstruacne bolesti boli silnejsie ako som mala porodne. U gyn vsetko v poriadku. Lieky odmietam, tak som skusila vyssiu davku magnezia a bunkove soli 7. A bolesti su mierne a aj krvacanie slabsie. A nieco na tom moze byt, ved aj pri krcoch/kontrakciach v tehotenstve sa dava magnezium 😀 Vyskusaj 🙂
@hanka_se ďakujem 😊 vyskúšam
@anka712 ked mi je na odpadnutie a lieky nezaberaju jedine co mi pomôže je sadnut do vane s teplou vodou a po niakej chvili bolest ustupuje.