Silné bolesti pri menštruácii

anka712
10. okt 2018

Ahojte, je tu niekto kto má strašne bolesti z menštruácie ? Ja čím som staršia mám silnejšie a silnejšie bolesti a teraz mám ešte aj helicobaktera strašne niečo😔Prosím vás čo by ste odporučili na bolesti ? Dávam si aj buscopan ale vôbec nezaberá😏Vďaka za každú radu.

viktoria1425
10. okt 2018

@anka712 ked mi je na odpadnutie a lieky nezaberaju jedine co mi pomôže je sadnut do vane s teplou vodou a po niakej chvili bolest ustupuje.

veronice
10. okt 2018

Kvapky Algifen - mne len to zabera ked je velmi zle. Ale su len na predpos. Mne ich predpisovala gynekologicka.

asia83
10. okt 2018

@anka712 Ja som do tehotenstva omietku škrabala od bolesti. Od pôrodu netuším čo je bolesť počas menštruácie. Cca tri mesiace pred otehotnením mi môj super obvoďák dal perfektné prášky Nimesil, v momente vypitia zabrali.

veronice
10. okt 2018

@asia83 no jo, mne nimesil zabera na migreny a mamine na bolave kolena :P taky fajny vseliek 🙂 ale teda tiez len na predpis.

anka712
autor
10. okt 2018

Ja som sa sprchovala v horúcej vode ale to zase dlho som v sprche byť nemôžem a dávam si fľašu s vodou horúcou na brucho ale stále je to dosť veľká bolesť😔Tie algifen kvapky si dám asi aj ja predpísať dohodnem sa s gynekologickou. Dnes mám prvý deň ale takéto bolesti som ešte asi ani nemala🤦‍♀️To Vám byva až tak zle že na odpadnutie ? Ja som počula že aj ženy vracajú z menzesu a mne občas je tiež tak😔

anka712
autor
10. okt 2018

@asia83 vy ste mali pred otehotnením tiež veľké bolesti keď Vám obvodný predpísal tie lieky ?

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
makda
10. okt 2018

Ja mam veľmi dobré skúsenosti s pupalkovym olejom

sweetdreams
10. okt 2018

@anka712 sumivy panadol ultra rapid a sediet v horucej vani.....

anka712
autor
10. okt 2018

@sweetdreams nemám vaňu😔a ten panadol zaberie aj tak ? Nie sú to tabletky ?

sweetdreams
10. okt 2018

@anka712 to su sumive tablety, rozpustis v pohari vody.ako uplne bolesti nezmiznu, ale v ramci toho, co som vyskusala, mi zabera najlepsie. ale ucinkuje len tak dve hodiny, tak potom davam dalsi. ten prvy den mam vzdy hrozny...

anka712
autor
10. okt 2018

@sweetdreams ja mám dnes prvý deň ale take bolesti ako keby som umierala takéto bolesti z menzesu som nikdy nemala😔Potrebujem niečo čo mi pomôže od bolesti, mám buscopan ale zabral iba trosku aj to len na 10 minút mám taký pocit. Ak zajtra budem mať takéto bolesti ako dnes tak odpadnem môžem ísť rovno gynekologické nech mi niečo predpise alebo si pôjdem kúpiť ten panadol či mi to nezaberie🤷‍♀️

asia83
10. okt 2018

@anka712 Jasné. On mi tie prášky dal na inú bolesť, spomenul, že sú dobré aj na bolestivú menštruáciu, vyskúšala som a teraz ľutujem, že som ich neobjavila skôr, nemusela som roky trpieť.

anka712
autor
10. okt 2018

@asia83 tak nato sa hneď opýtam gynekologicky či to môžem a hneď to kúpim a dúfam že to zaberie aj mne lebo bolesti mám neskutočne naozaj som take ešte nemala. Ďakujem za každú radu moc😊

asia83
11. okt 2018

@anka712 Držím vám prsty, nech vám niečo zaberie. Viem, čo je to bolestivá menštruácia. Mne už nič nezaberalo na 100 percent, iba ku koncu tento Nimesil, keď mi ho doktor predpísal. Považujem ho za malý zázrak, netušila som, že existuje ešte niečo, čo mi na 100 percent zaberie.

anka712
autor
11. okt 2018

@asia83 ďakujem Vám veľmi pekne😊dúfam že aj ja ho budem môcť vyskúšať a že mi zaberie😊

vevesh
11. okt 2018

Na bolestivu menstruaciu je dobry liek pitny rezim. Ale nie pocas- to uz je neskoro. Funguje to preventivne, takze treba davat pozor na pitny rezim tyzden pred ocakavanou ms- idelane pit vela a vela. Cim sa menej pije, tym vacsia bolest.

anka712
autor
12. okt 2018

@vevesh tak to u mna môže byt aj tým ja veľmi malo pijem vody neviem sa donútiť😔ďakujem veľmi pekne za radu 🙂

danka_111
12. okt 2018

Oooiko

silvia5252
12. okt 2018

No tak ja som už vyskúšala kade čo na moju príšerne bolestivu menštruáciu. Vždy som do seba pchala tabletky a kvapky od výmyslu sveta až som si jedného dňa povedala dosť. Začala som skúšať robiť kroky preventívne, aby som sa bolestiam vyhla...Nie hasiť situáciu, keď už bolesti mám. Tiež to určitú chvíľu trvalo, kým som zistila, čo mi zaberá a dnes nedám dopustiť na alchemilkovy čaj. Pijem ho raz denne cca týždeň predtým, ako mám dostať dni a bolesti sú zázračne preč, príp. su také, že ich takmer vôbec necítim a nijako ma neobmedzujú. Vyskúšaj, určite je to lepšie ako sa dopovat chémiou.

milus777
15. okt 2018

Mne najlepsie zaberie 50 kv algifenu. Je na predpis ale ked si dam menej kvapiek tak nezaberu.... Ked mas take silne bolesti nemozes mat aj nejaky funkcny problem cystu alebo endometriozu? Mne nakoniec dr nasiel endometriozu a po operacii som uz nemala take silne bolesti...

viktoria1425
15. okt 2018

@milus777 po potrate mi niekolkokrat brali krv ci je na nule hcg. Obvodna mi brala krv aj ci nahodou nemam niaky zapal alebo co som nestratila vela krvi. A gynekologicka ma pozrela po par tyzdnoch a bolo vsetko v poriadku. Cize som myslela, ze to je normalne. No beriem momentalne vitaminy aj inofolic tak dufam, ze sa to ustali. Ak nie urcote zajdem sa spýtať na algifen. Ďakujem pekne🙂

anka712
autor
18. okt 2018

@milus777 chodím pravidelne na kontroly ku gynekologické. Nemala som žiadne problémy len silne bolesti po prvý krát a ani som nemala silnú menštruáciu🤷‍♀️

hanka_se
18. okt 2018

Ja som toto mavala pravidelne, dokonca menstruacne bolesti boli silnejsie ako som mala porodne. U gyn vsetko v poriadku. Lieky odmietam, tak som skusila vyssiu davku magnezia a bunkove soli 7. A bolesti su mierne a aj krvacanie slabsie. A nieco na tom moze byt, ved aj pri krcoch/kontrakciach v tehotenstve sa dava magnezium 😀 Vyskusaj 🙂

viktoria1425
18. okt 2018

@hanka_se ďakujem 😊 vyskúšam