Silné akné

barbora546
13. apr 2021

Ahojte, mám 16 rokov, už tri roky mám veľmi silné akné, bola som už zopárkrát u kožnej, dala mi všelijaké mastičky, roztoky na predpis, antibiotiká no nič nezabralo, momentálne už 3. mesiac používam značku the Ordinary, robím si fotky mojej pleti a je fakt vidno zmeny, no chcem sa vás opýtať čo by ste mi odporučili ohľadom stravovania a nápojov, aké potraviny by mi k tomu pomáhali a ktoré zas nie, čo je dobré piť a čo zas nie 🙂 Poprípade budem rada aj za hocijaké iné rady, ktoré pomohli vám. 🙂

stanulienkat
13. apr 2021

Cutis help akne krem, mydlo s ichtamolom. Pit caj z Ostropestrec mariansky.

kiks22
13. apr 2021

Ahoj 🙂 moja sestra mala veľký problém s Akné tiež chodila ku kožnej, kozmetičke skúšala rôzne krémy a potom začala používať aj Ordinary, trošku sa to zlepšilo. Akné treba začať liečiť hlavne z vnútra čo jej veľmi pomohlo konečne . Ak máš nejaké otázky kľudne mi napíš

lara8888
13. apr 2021

Cerave penivy gel, revolution salic acid, niacinamide +odporúčam nejesť veľa sladkého a mastného, nejesť horčicu
Toto mne pomohlo

sterea
13. apr 2021

Skús vysadiť mliečne výrobky, u mňa je to jeden z dôvodov, ktorý mi zhoršuje pleť. Ale pleť môžu spôsobovať aj iné intolerancie.