Silná tlaková bolesť chrbta vzadu

19. nov 2024

Ahojte, uz 3.dni mam silnu bolest chrbta, vo vyznacenej casti. Ten cerveny stred mam akoby strpnuty,taha sa mi to dopredu na lavej strane ku klucnej kosti a do prednej casti ramena.
Cvicila som cviky,ktore odporucil fyzioterapeut pre rpoblemy s chrbatom pred 2.mesiacmi,ale nepomohlo. Vseobecns ma minule neposlala nikam,len na RTG,kde sa nenaslo nic specialne.
Mate bejake rady co na to zaberie? Co by to mohlo byt?
Zvysila som akurat prijem B komplexu,magnezia, Ccka, a mastim reuma gelom.

kp7333
19. nov 2024

guajacuran, milgama a flector alebo ibalgin. zarucene trojkombo.

autor
19. nov 2024

@kp7333 guajacuran a ibalgin nemozem kvoli alergii. Jedine paralen, ten mi zas tak nezabera. Milgamma je dobry napad. A flector pozriem. Myslis ze taketo bolesti mozu btyt z chrbta? Uz ma x-krat bolel chrbat ale nie az takto velmi.

kp7333
19. nov 2024

mozu, bolesti hrudnej chrbtice vystreluju az pod pazuchu a do prs. skus este suche teplo.

stanulienkat
19. nov 2024

Je to pravdepodobne z hrudnej chrbtice- treba aplikovať suché teplo, pravidelne cvičiť a chodiť na masáže. Asi máš sedavú robotu?

autor
19. nov 2024

@kp7333 no,vyskusam,dakujem.

autor
19. nov 2024

@stanulienkat no,na cvicneie uz davam pozor. Na fyzioterapeutickej masazi som bola asi 3x vzdy to bolo super na isty cas a som na RD, akurat dieta ma skoro 16 kil a ked ju davam do postielky alebo do kocika,tak si citim chrbat. Je to zataz.