Baby je normálne mat bolesť 11 dni pred ms píšem o poriadnej bolesti dnes som uz dala 3 tabletky ktore zabrali len tak na chvíľu cítim sa ako kedy som dnes uz dostala alebo mala dostat kazdu minútu 🙊☹️🙈
@noemikatka nemas ovulaciu?
@noemikatka pripadne cysta
Nie je to ovu podla mna lebo som mala Pozitívny ovu test na 12DC
Dnes je 18DC cyklus mam 27-28 preto myslím ze ovu uz bola
@noemikatka ak bolest neprestane, radsej zbehni gynekologicke. Pre istotu.
@veronikaszabova hej pôjdem určite myslíš ze je nenormálne mat tak skoro ms bolesť ☹
@noemikatka ak mas velke bolesti, tak PMS to podla mna nebude.
Ja som mala silne bolesti pri cyste
@veronikaszabova
Tak da sa to vydržať ja len ze takéto bolesti mavam az v den menštruácie a trva to aj 3 dní
@noemikatka uvidis zajtra, pozajtra...ako ti bude. Snad lepsie.
Inak na zenske bolesti su dobre Algifen kvapky
@veronikaszabova tie su na predaj ci predpis?
@noemikatka myslim, ze na predpis
@veronikaszabova dam si predpísať ďakujem
@noemikatka slepé črevo ešte máš?
@pehavcek 🤔
@noemikatka Ahoj. Odkedy sa snazime o babo, tiez mam od ovulacie az do MS strasne PMS od unavy ale takej; ze od obeda uz nevladzem ledva sa preemaham pracovat a ked dojdem domov len lezim, bolest prs a podbruska sa stupnuje den co den az do MS. Dokonca posledne mesiace sa mi skratil cyklus z 28 na 25 dni...
@nikca_123 rozprávala si oto z gynekológom?
@noemikatka Zajtra mojho gynekologa menim.. Tak s novym sa o tom porozpravam. Stary to neporiesil nijak, dokonca prehliadol ze mam 5 cm myom na zadnej strane maternice; ktory mi nasiel tento novy dr. kde som bola aspon na jednorazovom vysetreni kvoli snazeniu a zatial povedal, ze vsetko okrem myom ok. A ten nemozu vybrat, jedine po dietati, nakolko som este nerodila a myom vyberu spolu s maternicou.Ked sa zabyvam u noveho dr. tak to poriesim.
@nikca_123 oki držím palce
@noemikatka Dakujem 🙂
@krrisstina bolest dole pri vajecnikoch. Narazove bodave bolesti.
Ano moze to byt ovulacia