Silná menštruácia prvé 2 dni

alison11
13. jún 2020

Ahojte žienky! trápi ma ms ktorá sa mi akosi zmenila.Od 11rokov mám ms nepravidelnú začínala som z 62dc od 17tich som brala Hak do 20tkypo vysadení chodila od 38-45dní mával som 8dňové ms a bolesťami podbrušia a stehien.Po nasadení Duphastonu a zmenou gyn. mi zistil nový gyn. PCO a po 3rokov liečby z predošlím gyn z Clostilbegytom som po Duphastone otehotnela po pôrode silná ms a boelstivé ms zmyzli a chodila na 35-38dc trvala 5dní potom žiaľ bez Duhastonu aj z ním som potratila na začiatku 3x po Inofolicu som otehotnela zdruhým synom po ňom ms chodila na 32-38dc a bola ešte vnorme čo sa týka bolestí aj intenzity.Ale pred 2rokmi som podstúpila kyretáž po 10tt odumretého bába.a odvtedy aj bolesti aj intenzita prvé 2dni sú väčšie až tak že za 2hod mám plnú vložku siempré z lidla tie ružové a aj zrazeniny krvy od 3dc slabne a na 5ty špinenie.A cykly sa mi tento rok striedajú 32,38,24,27 dňové čo to spôsobuje nechápem...☹.Preventívka ma čaká budúci mesiac.Dá sa to po ms zistiť vôbec? U obvodného som krv mala vporiadku som na preventívke bola pred týždňom.