Prosím o radu, trápim sa stále s krátkymi cyklami od 16dc - 21dc.. brala som 8 mesiacov lutenyl, cykly sa upravili na 34dňové, ale kôli nežiadúcim účinkom som ich musela vysadiť... a dr. povedal,že ani antikoncepcia mi asi nebude vyhovovať, kedže mi hormony nerobia dobre. Hneď po vysadení ms prišla na 16 deň znovu :( veľmi slilná a trvala až 6 dní ...tak asi tabletky moc na úpravu nepomohli . Mali ste to niektorá? neviem zistiť príčinu , výsledky všetky ok, žiadne cysty, nič , :( neviem už aké vyšetrenia by som mala ešte absolvovať, aby sa zistila príčina prečo tak často a silno krvácam...
@mattuliatko30 aj Vitamín B6 - pyridoxín je na toto dobrý
@mattuliatko30 a co stitna zlaza??? 😕
@aristka tu alchimelku piť stále?každý deň?
@sashabb pyridoxin mám doma?..ako často ho brať?..
@junovka neviem...niktdy mi ju nekontrolovali...vždy mi doktorka obvodná povedala,že mám málo príznakov aby som s ňou niečo mala...a tým to bolo odbité....takže budem sa pýtať aj nato..mamina ju má uplne nefunčnú od pôrodov...takže možné to je ,že by som to mohla zdediť...
@mattuliatko30 ano pi ju každý deň a buď trpezlivá ...funguje ako homeopatikum,tak to môže trochu dlhšie trvať...
sono ti niekdo robil,lebo toto skôr vidím na myóm maternice a ak nemáš iné celkové sprievodné javy ako potenie ,chudnutie netrpezlivosť až výbušnosť alebo opačne priberanie ,pochmúrna nálada a nič sa mi nechce ..štítna žľaza to nie je...
@aristka práveže potiť sa viem..ale to len pred ms...vtedy viem,že už dorazí..tak cca 2-3 dni... unavená som stále...a práveže tie príznaky výbušnosti..nanič nálada..proste stále plačlivosť..beznádejnosť som pripisovala tým tabletkám..čo mi dal..tým hormonom...preto... ale či to má čosi so štítnou neviem...jedine to vyšetriť... sono mi robili teraz 29.mája, to som bola asi 9dc...takže nič nevidel, všetko o.k., tak nechápem..
@mattuliatko30 ak ti tieto stavy pretvávajú ,mali by ti vyšetriť štítnu žľazu
skus femigard, to je prave na taketo problemy, je to sirup, berie sa tusim tri mesiace, bylinny preparat
nasaď si bylinku alchemilku a pi pravidelne 3krát denne asi 3mes. a potom si daj 1krát dennne môžeš to brať aj celý život...perfektne to účinkuje na takéto záležitosti