Silná bolest zubov

cic33
19. aug 2024

Dobrý večer,

Prosím Vás, tretí deň ma už nehorázne bolia zuby. Nepomáha mi Flector, ani Valetol ani Ibalgin. Dokonca ani propolis. K zubárovi sa chystam o týždeň keďže priateľ má vyplatu až v piatok a dovtedy musím s malým synom ísť ku lekárom a nechcem brat s peňazí čo mame odložené na “nečakane” situácie lebo sa bojím že ak by som s toho vzala, potrebovali by sme nakoniec pre malého a nechcem si predstaviť že by som mu nevedela niečo zabezpečiť len kvôli tomu že ja som nedokázala vydržať bolest. Neviete mi prosím Vás niečo odporučiť aby som vydržala do pondelka ? Ďakujem.

vivi2023
19. aug 2024

Flector je asi naj na bolesť. Inak proste pohotovosť. Pozor, fakt môžeš opuchnúť, to nie je sranda, treba ísť.
Inak neskutocne smutné že človek si platí v tomto štáte zdravotku, sociálne poist. a,ani akútna prvá pomoc u zubára sa u zazmluvneného neprepláca.

simapett
19. aug 2024

Toto je to , necakane,,. Urcite chod hned rano k zubarovi. Ked ti nezaberaju uz ani taketo lieky tak mas zapal jak fras. Bez! Pomozu ti. So zubami nie je sranda.

loliki
19. aug 2024

@cic33 Keď zápal zubov prejde na zápal srdca a budeš v nemocnici, tak kto bude so synom???

gemerka17
19. aug 2024

@cic33 toto je nečakaná situácia. Hneď zajtra ráno k zubárovi. Z priateľovej výplaty potom doplníš sumu, čo si liečila zuby. Všetko ostatné vydrží, tvoja situácia už nie.

marianarem
19. aug 2024

@cic33 Malemu treba zabezoecit aj funkcnu mamu. Takze urcite chod k zubarovi, nech z toho nevznikne velka komplikacia. Ak sa nedajboze nieco stane a nebudes mat na lieky pre maleho alebo co, tak myslim, ze na to ti na par dni pozicia hocijaka kamaratka alebo rodinny prislusnik.

nikpa
20. aug 2024

@cic33 a co take nečakané a neodkladné môže potrebovať malý syn nasledujuce 3 dní, že ty musíš trpieť takúto bolesť? Toto je tá nepredvídateľna situácia. Lebo keď ti už nezaberaju lieky, ktoré dávajú na pooperačné bolesti, niečo sa deje... Kde si nechala zdravý rozum?

cic33
autor
20. aug 2024

@nikpa malý je rizikový pacient. Tie tri dni cestujeme do troch miest ku lekárom ktorí mu vždy predpisu nové lieky. Preto som sa bála že by som nedajbože nemala pre malého niečo. Ale už som volala zubárovi a poobede idem k nemu