Ahojte maminy. Potrebujem poradit, mam strasne silne bolesti v celim okoli pod bruskom. Zaroven ho sprevadza neuveritelne silne pichanie v pravom boku, nad vajecnikmi a tak strasne to boli, ze nevladzem stat a musim tu bolest rozdychavat. Co to moze byt?? :-/
u mna to bol slepak, ktory skoncil zapalom pobrusnice a operaciou a 2 tyzdnovym pobytom v nemocnici
Jezismaria. No ja este kojim, a tehotna nemozem byt urcite. Dnes sa ni to objavilo, niekedy ta bolest ustupi, niekedy je silna,strasne. K akemu dr. By som mala ist?
@nomci automaticky na chirurgiu aby sa potvrdil alebo vyvratil zapal slepeho creva....a ak z ich strany tam nebude diagnoza treba ist zenskmu.....chcem sa spytat na solari to je ta jamka pod rebrami v strede alebo z lavej ci pravej strany pod rebrami ta neboli?
@bellamafia no vydrzim do rana, lebo som sama z dcerkou, nemozem odist.ale sem tam ma mozno aj medzi rebrami boli.uz ani sama,neviem🙂)
@nomci ako radí @bellamafia choď na chirurgiu. Môže to byť slepé črevo, ileus (zauzlenie čriev) alebo aj mimomaternicové tehotenstvo. To, že ešte nemáš cyklus, keď kojíš v tomto prípade nie je relevantné. Jedine ak si od pôrodu ešte nemala sex, vtedy možno extrauterinku vylúčiť.
@nomci zlato mala, nemala neblbni a pakuj zober aj ju....po pripade slub,ze si aspon zachranku zavolas ak sa budu boletsi stupnovat a neriskuj.....nemas blizko seba rodinu,kamosku niekoho kto ti malu na chvilu postrazi??Alebo susedu znamu niekoho...kokos oblecem sa a ja ta tam odveziem aj s malou..a odkial vlastne si? 😀 drz sa a hlavne klud ziadne nosenie malej si lahni a pokoj,este si mozes urobit nejaky bylinkovy cajik a ked tak vies co mas robit,jo?
@bellamafia 🙂) Dakujem velmi pekne. Ste moc zlata. Jasne, mam tu hned o par blokov dalej rodinu, aj muza, len neni doma teraz, ale uz je to ovela lepsie, do rana to zvladnem😉) dakujem pekne🙂)
@nomci tak rano 😉 stavam o pol tretej keby nieco....dobru abezbolestivu nocku ti prajem 🙄
@nomci no ahojky ako si dopadla?dufam,ze si o.k.....odpis ked tak,jo? 😉
Ahoj🙂 nakoniec som nesla k dr, vecer som mala este brutapne bolesti brucha, ale na dalsi den som uz bola ok, teda dnes;) bolest zmizla, takze huraa🙂) ale velmi pekne dakujem za opytanie, ste velmi zlata velmi si to vazim;))
@nomci kolky den cyklu si?