Silná bolesť v podbrušku

nomci
9. feb 2015

Ahojte maminy. Potrebujem poradit, mam strasne silne bolesti v celim okoli pod bruskom. Zaroven ho sprevadza neuveritelne silne pichanie v pravom boku, nad vajecnikmi a tak strasne to boli, ze nevladzem stat a musim tu bolest rozdychavat. Co to moze byt?? :-/

trgypadl
9. feb 2015

@nomci kolky den cyklu si?

bosoriak
9. feb 2015

@nomci Chod okamzite na pohotovost. Moze to byt mimomaternicove tehotenstvo napriklad alebo iny vazny problem. Bolest ktora je tak silna, ze nemozes sediet, nesmie ostat len tak.

mirreckall
9. feb 2015

u mna to bol slepak, ktory skoncil zapalom pobrusnice a operaciou a 2 tyzdnovym pobytom v nemocnici

nomci
autor
9. feb 2015

Jezismaria. No ja este kojim, a tehotna nemozem byt urcite. Dnes sa ni to objavilo, niekedy ta bolest ustupi, niekedy je silna,strasne. K akemu dr. By som mala ist?

nomci
autor
9. feb 2015

@trgypadl este kojim. Nemam menstr.cyklus

janka279
9. feb 2015

@nomci kamaratka pri takejto bolesti mala velku cystu na vajecniku. Ta jej na koniec praskla. Urcite chod k lekarovi.

bellamafia
9. feb 2015

@nomci automaticky na chirurgiu aby sa potvrdil alebo vyvratil zapal slepeho creva....a ak z ich strany tam nebude diagnoza treba ist zenskmu.....chcem sa spytat na solari to je ta jamka pod rebrami v strede alebo z lavej ci pravej strany pod rebrami ta neboli?

nomci
autor
9. feb 2015

@bellamafia no vydrzim do rana, lebo som sama z dcerkou, nemozem odist.ale sem tam ma mozno aj medzi rebrami boli.uz ani sama,neviem🙂)

liebling98
9. feb 2015

@nomci ako radí @bellamafia choď na chirurgiu. Môže to byť slepé črevo, ileus (zauzlenie čriev) alebo aj mimomaternicové tehotenstvo. To, že ešte nemáš cyklus, keď kojíš v tomto prípade nie je relevantné. Jedine ak si od pôrodu ešte nemala sex, vtedy možno extrauterinku vylúčiť.

bellamafia
9. feb 2015

@nomci zlato mala, nemala neblbni a pakuj zober aj ju....po pripade slub,ze si aspon zachranku zavolas ak sa budu boletsi stupnovat a neriskuj.....nemas blizko seba rodinu,kamosku niekoho kto ti malu na chvilu postrazi??Alebo susedu znamu niekoho...kokos oblecem sa a ja ta tam odveziem aj s malou..a odkial vlastne si? 😀 drz sa a hlavne klud ziadne nosenie malej si lahni a pokoj,este si mozes urobit nejaky bylinkovy cajik a ked tak vies co mas robit,jo?

nomci
autor
9. feb 2015

@bellamafia 🙂) Dakujem velmi pekne. Ste moc zlata. Jasne, mam tu hned o par blokov dalej rodinu, aj muza, len neni doma teraz, ale uz je to ovela lepsie, do rana to zvladnem😉) dakujem pekne🙂)

bellamafia
9. feb 2015

@nomci tak rano 😉 stavam o pol tretej keby nieco....dobru abezbolestivu nocku ti prajem 🙄

mnamko
10. feb 2015

@nomci dcéra mala takéto bolesti a mala ladvinový záchvat-na sone našli kamienok

bellamafia
10. feb 2015

@nomci no ahojky ako si dopadla?dufam,ze si o.k.....odpis ked tak,jo? 😉

nomci
autor
10. feb 2015

Ahoj🙂 nakoniec som nesla k dr, vecer som mala este brutapne bolesti brucha, ale na dalsi den som uz bola ok, teda dnes;) bolest zmizla, takze huraa🙂) ale velmi pekne dakujem za opytanie, ste velmi zlata velmi si to vazim;))