Silná bolesť ramena

julka97646
17. nov 2021

Ahojte chcem sa a vami poradiť uz 2 dní má strašne bolí ľavé rameno a neviem čím to môže byť tabletky od bolesti nepomáhajú nespadla som a ani som sa nebuchla preto mi to nejde do hlavy prečo má to boli az tak že keď sa nadýchnem tak idem umret .... Rukou kľudne hýbem to mi problém nerobí tak neviem čo mi je ... A na pohotovosť a k dr nemôžem ísť pokiaľ mi neskončí karanténa prosím poraďte čo to môže byť .. ďakujem

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
17. nov 2021

@julka97646 môžeš tam mať zápal alebo ti uškodila klíma, prievan. Ja to mávam bežne, stačí keď zabudnem vypnúť klímu v aute alebo sa len dlhšie zdržim v supermarkete pri chladiacich boxoch a ide mi na ramená chlad. Hlavne v lete keď ich mám holé alebo len tričko s krátkym rukávom ale aj v zime to bežne mávam. Vždy mám doma Diclofenac, je protizápalovy a protireumaticky, je to pre mňa prvá pomoc ale na predpis. Pomáha mi aj suché teplo alebo teplá sprcha.

julka97646
autor
17. nov 2021

@nikpa Možno to mám schladu ako vravíš ty .. Už 3 dní má to boli a vôbec neprestáva .... Dr. Mi predpísal flektor ale ten užívať nemôžem kvôli tomu že papám warfarin prepísal mi potom Novalgin 500 ale tiež mi to nepomáha .... Ruku nemám napuchnutu ani červenú ... Tak neviem čo to môže byť je to na ľavej strane ...

janas17
17. nov 2021

@julka97646 môže to byt aj príznakom nejakého problému s pľúcami.

julka97646
autor
18. nov 2021

Ja neviem baby žiadne tabletky mi nepomáhajú a na vyšetrenie idem až pondelok ja neviem čo to môže byť ja som uz z toho hotová

matej1992
6. okt 2024

@julka97646 Ahoj mam nieco podobne zistili mi zapal. Teraz hladam nejakych kvalitnych fyzioterapeutov. Nemas s nejakymi skusenosti? Dakujem,