Silná bolesť od žiaľu

4. júl 2021

Mam 21 bola som s priateľom mesiac , rozišli sme sa neviem ani dôvod. . Strasne to boli 3 den len lezim v posteli a srdce mi puka,je mi az na zvracanie nechcem bez neho žiť 😪 zbláznim sa, co mam robit ?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
littlebubble
4. júl 2021

Žiť ďalej a povedať si, že to bol somár ktorému si nestala ani za vysvetlenie.

Nad chudákom plakať netreba.Jedna dobrá rada do života.Nauč sa žiť sama so sebou a šťastne.
Nepotrebuješ k tomu chlapa.

Mne to došlo tiež až neskôr.

acrobaleno
4. júl 2021

Kvoli mesacnej znamosti taketo dramy?

h2
4. júl 2021

Čo máš robiť? Pracovať na sebe, nech si emocionálne odolnejšia. Lebo ak Ťa takto položí koniec vzťahu, ktorý trval len mesiac, čo budeš robiť v prípade vážnejších problémov? Teraz vstaň z postele, daj si chladnú sprchu, potom zavolaj kamoške a vyrazte si spolu niekam.

osky
4. júl 2021

Vsetky sme boli mlade a po usi zalubene.
Pokojne sa vyplac,je to v poriadku.
Je to este cerstve ,ale cas ti pomoze.
Len aby ta to neprevalcovalo.

Mesiac je velmi kratucka doba a naozaj bud rada,ze to skoncilo hned na zaciatku-ked to nemalo zmysel
City sa kupit ani vynutit nedaju.
Nechaj svojho ex ist vlastnou cestou a ty skus najst novy zmysel zivota.
Co si robila predtym,nez si ho spoznala, nez ste zacali spolu chodit?
Vrat sa na zaciatok a skus byt nezavisla ako predtym.a uvidis,ani sa nenazdas a nova laska zaklope na tvoje srdiecko.
Nechaj tomu volny priebeh.
Cely zivot mas pred sebou.
O par mesiacov nad tym len mavnes rukou.

deti95060810
4. júl 2021

neblázni... daj si magnezium - to je na ukľudnenie...

jaruna123
4. júl 2021

Mozno este budete spolu.. neboj vsetko sa seje z nejakeho dovodu .. plac ak mas chut plakat plac silno a nahlas ulavi sa ti

kayyaa
4. júl 2021

Neblaaazni 😊😊...takto sa trapit kvoli chmulovi, ktory o teba vobec nestoji ? Ach....vzchop sa, uvedom si, ze kvoli chlapovi, ktory ta nechce, sa absolutne neoplati trapit, aspon uvolnil miesto takemu, ktory ta bude mat rad😊 zivot je prilis kratky na to, aby sme sa trapili kvoli ludom, co za to nestoja...

sixas
4. júl 2021

Mesiac??? A takto zialis? Mas 21..snad len srandujes

iffushka
4. júl 2021

Toto úplne poznám tiež som zažila rozchod v tvojom veku po tak krátkej známosti a tam aj vysvetlenie bolo. Že stretol niekoho iného a je beznádejne zaľúbený. S odstupom času viem, že preto, že sa s ním hneď vyspala a ja nie. Randili sme 6 týždňov. O mesiac volal, že sa na neho vykašľala a chce ma späť. Dobre sme sa na tom pobavili so spolubývajúcou. Ostal s ňou, keď sa išiel ženiť volal mi že nevie čo má robiť, že si ju nechce vziať a myslí na mňa. Povedala som mu, žeby som nechcela byť na mieste jeho ženy teraz. Aby môj chlap vypisoval druhej
Vzali sa a nie su šťastni pokiaľ viem aj dieťa majú.
Karma je zdarma. Počkaj si.
A tie bolesti brucha a ležanie tri dni v posteli dobre poznám. Je to normálne
Odporúčam horúcu vaňu a potom sa nahod a vyraz do ulíc s niekým. Alebo aj sama. Pomáha to. To zvládneš.

marca12
4. júl 2021

Mnohe sme si tym presli. Mysleli sme,ze po kopackach zivot konci. Toto musi byt pre teba ponaucenie. Nie je v poriadku,aby sa clovek pi rozchod zosypal. Ano,smutok a zial je prirodzeny,ale az taka drama sa nesmie diat,aby si nevyliezla z postele a fyzicky sa trapila. Musis na sebe pracovat. Chod medzi ludi,pozeraj filmy,citaj,zabavaj sa. Nesmie ta polozit takato situacia. V zivote pridu tazke chvile a musis sa na ne pripravit,byt silnejsia a odolnejsia. Vsetko sa pre nieco deje. Ja som v tvojom veku tiez takto reagovala na neuspech a vzdy si hovorim ako som premrhala cas vo svojom zivote. Mat tak tento rozum a tie roky. Hlavu hore,cas vsetko zahoji. Snaz sa prezivat jeden den za druhym,najst si nieco,co ta zamestna. Len sa neopustaj.

moonlight1210
4. júl 2021

Vyplac sa. Samozrejme, ze to boli. ved to bolo po mesiaci a je to len par dni odvtedy.
rozhodne ale neprestavaj jest. hoci aj po troche. nevzdavaj sa povinnych beznych cinnosti (ucesat, umyt, prezliect), urob ich aj nasilu. oni ta postupne vytiahnu z tohto stavu a vratia spat do zivota. lebo budu ako taky most k beznemu dnu, aky si mala pred nim.

a pamataj, ze chlap, ktory ta bez riadneho vyvsvetlenia opusti, je hlupy a nezasluzi si nic z toho, co prezivas. nie je toho hoden.
ver tomu, ze az to najhorsie prejde, budes na neho pozerat s takym tym chapavym usmevom, s akym starsia sestra pozera na nerozumneho mladsieho brata.
dokonca sa zamyslis, co ta na nom vlastne tak pritahovalo, ze si bez neho nemohla zit.

on nie je jediny (uz vobec nie je uzasny, kedze dokazal urobit, co urobil) a nie je posledny. aj keby to teraz tak vyzeralo.

a hlavne, zo vsetkeho hlavne, do buducna nebud pre tuto skusenost k inemu chalanovi povolnejsia, usluznejsia. len preto, ze sa budes bat, ze ho zas stratis.
naopak, "potvory" su tie, co maju svoju hlavu, su samostatne a chlapa maju preto, ze ho chcu, nie potrebuju. A chlap sa s nimi aj poskriepi, aj buchne dverami. Ofucany, ci nastvany. len aby im uz o den-dva zavolal a chcel s nimi znova byt.
odskusane zenami v mojom okoli i mnou, funguje to.
(Hoci prvy raz som to urobila s malickou dusickou, pripravena na to, ze strasne riskujem a je koniec a nikdy viac sa neuvidime. a ja skoncim dozivotne na ocot a sama. A ono to, div sa svete, fungovalo. 🙂 ).

pininka1
4. júl 2021

Chapem ta, nad rozdiel od niektorych inych dam co tu pisu som aj ja bola mlada a tiez ked sme sa s priatelom rozisli, boli sme pol roka spolu, velmi tazko som to znasala. Hlavne ten prvy rozchod je vzdy tazky. Ale neboj prejde to, mne velmi pomohli kamarati a potom po roku som stretla svojho muza a zistila som co to znamena ozajsna laska. Drzim prsty.

sankysa1
4. júl 2021

Horúca vaňa magnézium skus sa pozbierať nestal za to keď ťa takto odkopol... Stávajú sa horšie veci ver mi. Časom zistíš že to prečo si sa trápila teraz je iba hlúposť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
4. júl 2021

Byt tak znovu mlada a citit lasky sip... ❤️

pininka1
4. júl 2021

@elizabet173 kazdy to prezivame inak, nevieme aka intenzita vztahu to bola a ja som bola na toho svojho tak namotana ze aj po mesiaci by som to rovnako prezivala ako po pol roku. Ono nejde o vek, ale o to, ci je to prvy priatel, moj bol, prvy skutocne vazny a nechapala som vlastne nas rozchod a preto som to aj horsie znasala. Uz ked bude mat tuto skusenost za sebou bude to prezivat inak. A co sa tyka toho veku, mozno dievca nemalo doteraz moznost niekoho mat, prisni rodicia a pod a preto nemohla v 15 tich nieco take zazit.

ivangeline
4. júl 2021

To je zalubenie. Hladas lasku. Chyba ti laska. Vztah. Nie on. Najdi si ineho. xD

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
raztovsetkozmizne
17. sep 2024

@autor už je to v pohode?

h2
17. sep 2024

@raztovsetkozmizne Už sú to 3 roky, tak to už by autorka mohla byť z rozchodu po mesiaci vzťahu zahojená.

raztovsetkozmizne
17. sep 2024

@h2 niekedy skúšam reagovať na takéto zabudnuté príspevky a zisťujem čo a ako :D a prvý krát reálne aj niekto odpísal :D škoda že nie autorka

h2
17. sep 2024

@raztovsetkozmizne Mne prišlo upozornenie, lebo som sem kedysi písala. A myslela som, že si si nevšimla ten rok.