Ahojte..
Mam strašne silné bolesti hlavy ale len na pravej strane boli ma oko a hore nad obočím čelo cítim ako kebi mi tam niečo tlklo,, v roku 2015 som bola na operácii mala som na tom istom mieste cystu..a však dnes je to už 6-7 deň čo som mala chrípku strašný kašeľ silný myslíte že to môže byť aj tím alebo ma čaká zas operáciá mohla sa ta cysta vrátiť?? Mal niekto podobnú skúsenost proism.?? Bolest je taka silná že nedokážem skloniť hlavu vôbec nemôžem ani klaknut nič.. Keď si dám liek nepomôže to ani neprestáva bolesť.. Keď si lahnem je trosku lepšie prosím vás ak má niekto podobnú skúsenosť a vie mi povedať čo to je,, samozrejme ze zájdem k lekárovi ale teraz to moc nestíham ďakujem za odpoveď
@mariamajamajka ahoj, mám také isté bolesti na ľavej strane..migréna :/ nepomáha nič len lieky od bolesti hneď jak cítim že to na mňa ide..
@mariamajamajka Treba vypit vela vody, lahnut a bolest vyprevadit z tela. Ano, znie to ako blbost, ale pomaha to. Nemam to z vlastnej hlavy, pisal o tom nejaky psycholog.
Takze lahnut, nic nerobit, iba lokalizovat bolest, sustredit sa na nu a sledovat ako odchadza.
Ako byvala dlhorocna migrenicka si tiez myslim ze to je migrena. Mne pomahali studene obklady, namoc si uterak do ladovej vody a priloz si ho. Z vody mi byvalo zle ale pomahala mi cola lebo v nej bol cukor a kofein tak skus. Najlepsie analgetikum bol taky šumivy panadol s kodeinom to mi jedine zaberalo alebo potom veci na predpis ako flector a dexadol (ten je naj, je nenavykovy a funguje na 8 hodin).
@mariamajamajka vyzerá to na migrénu 🤔 mne osobne žiadne lieky proti bolesti nezaberali, uz pár rokov fičím na relpaxe. Ale to chce návštevu neurologa .
@oliolijanka migrenujem uz vyse 20 rokov, fakt som skusala tu bolest odprevadit vzdy ked neboli poruke lieky a mrcha neodisla 😁🤦♀️🤦♀️ ver mi.... Migrena ked sa raz rozbehne tak ju z tela vyprevadia uz jedine tak triptany...
@mariamajamajka toto naozaj vyzera ako migrena, mavam to rovnako. Urcite navstiv neurologa. Cim skor to diagnostikuje a nastavi spravnu liecbu a lieky, tym menej sa budes trapit... Migrena je svina a vie trvat aj niekolko dni vkuse...
Presne
Klasická migréna. Pomôže si len ľahnúť a spať.
Ak je moc tak tabletku a spať. Hlavne spať
Z môjho pohladu učebnicová migréna...ale nie som lekár, len dlhoročný migrenik