Ahojte žienky 🙂 prosím poraďte mi, posledné tri dni ma neskutočne bolí hlava. Asi to bude zo stresu, cestovania a zmeny prostredia. Dve týždne musím každý deň tri hodky cestovať kvôli práci. Celý deň pociťujem veľkú bolesť hlavy, ale nieje to migréna, bolesť sa počas dňa stupňuje a na obed je to už na nevydržanie. Lieky mi nezaberajú skúšala som už paralen , novalgin , ibalgin a nič. Pomohlo mi to asi na 30 minút a potom sa bolesť znovu vrátila. Prosím poraďte mi, vopred ďakujem za každú radu 🙂
@denisa12345 mna ked bolieva hlava alebo mam migrenu tiez nezaberaju lieky tak si dam coca colu alebo kavu to mi zaberie hned. Hlava ta moze boliet aj zo stresu unavy vycerpanosti nedostatku spanku ak ma clovek kolisavy tlak. Neviem chrbtica ta nebolieva aj to moze byt jeden s faktorov zdroja bolesti. Skus mi magnezium alebo si kup magneB6 . ak ti bolesti pretrvavaju dlhsiu dobu nastiv neurologa😊😊😊
@denisa12345 a ako vieš, že to nie je migréna? 😉 Skúšala si inak napríklad šumivý Panadol ultra rapid? Má veľmi rýchly nástup a mne niekedy zaberie aj pri migréne.
Ale môže to byť aj od krčnej chrbtice, stres, hormóny, únava.... tam máš veeeľa možností, ak ti to neprejde, zbehni za neurólom a buď nájdete príčinu alebo ti dá aspoň účinnejšie lieky.
asi z krcnej chrbtice v suvislosti s cestovanim?
Aj ja si myslim chrbtica
Dakujem za rady 🙂
čo ti pomohlo ja som včera a dnes katastrofa dala som si Flector rapid trocha zabral....kde ta konkrétne bolieva dík za radu...
mna vzdy zacne neskutocne boliet hlava ked dlho sedim za pc, ale tak co narobim ked to moja praca vyzaduje
@denisa12345 V ktorej casti hlavy to boli? Aky typ bolesti? Tepe to?
Mne pri bolestiach hlavy spôsobencýh pc pomohli okuliare na počítač. Konkrétne mám dobrú skúsenost s www.okuliare-na-pc.sk
@denisa12345 najlepsie by bolo navstivit neurologa 😉