Ahojte. Obraciam sa na vás, skúsené maminy, s prosbou o pomoc, radu. Už dlhšie mám problémy s chrbticou, žijem s tým, mám vysunutú platničku. Momentálne posledný týždeň sa to vystupňovalo, bolesť je strašne silná, vystreľuje do nôh, a to nevravím ani o pocitoch pri sedení, ke´d dojčím..tisíc pichajúcich ihiel..Trpne mi pravá ruka a pri vyberaní malej z postieľky pozbieram všetky sily, aby som ju zdvihla a nespadla mi pritom...Kto zažil, uverí..Pri neurologičke som bola asi pred mesiacom, ale nič mi nemohla dať- žiadne lieky, infúzie- nakoľko stále plne dojčím moju 5-mesačnú dcérku. A mienim čo najdlhšie. Preto vás prosím o rady, ako si zmierniť bolesť, tipy pri silnej bolesti a dojčení...Malá cíti, že niesom ok, hoci sa veľmi snažím odosobníť..Ďakujem veľmi pekne 😅
su lieky ktore mozes pri dojceni...napis mi ake lieky by ti dala /kludne do IP/ a ja poriem ci ich mozes, pripadne najdeme altrenativu, ktora sa pri dojceni moze
pomohlo by cvicenie a rehabilitacia, ci masaze
a ak mala spi v noci v postielke..daj si ju k sebe do postele..nebudes sa musiet tolko pre hu zohynat do postielky..tvoje telo si viac oddychne a nebiude take namahane
ahoj byvaju aj plynove injekcie jedna davka v ktorej su sest vpichou stoji 2e skus aj to
ja som dostala lieky ktore som mohla aj pri kojeni.. len si nepamatam nazov.. lebo to bolo pred skoro 2 rokmi... ☹
Môžeš novalgin, ibalgin, paralen - to od bolesti, na uvoľnenie svalstva by si mohla dorsiflex - ale to by mohla ešte @strapco13 preveriť. a potom nejaké rehabilitačné postupy, banky, elektroliečba..., skús ísť za rehabilitačnou dr., nie za neurológom
tiež mám problém s chrbticou a chodím na masáže. veľmi mi to pomáha. odporúčam. Ale musíš si nájst kvalitného terapeuta/tku. Na začiatku som chodila aj obdeň teraz raz do týždňa.